sončica_ -> RE: kengurujčki (28.9.2018 10:50:18)
|
Živživ! Mi smo pa kupili čisto frišno mehko nosilko Boba X. Sem pregledala vse video vsebine in prebrala o njej same dobre lastnosti in ko so ven prišli novi vzorčki si sploh nisem mogla pomagati, da je ne naročim haha! In sicer malčica bo stara 3 tedne in se že pridno nosi notri, nosilka je narejena za novorojenčke in zanjo ne potrebuješ posebnega vstavka. Tudi dojenje notri je izredno enostavno, res čudovit občutek, ko se med tabo in dojenčkom tke tako posebna vez[sm=smiley27.gif]. Stik kože na kožo pomirja tko njo kot mene, res neprecenljivo! Če se ne motim je po 6mesecu mogoč tudi položaj nošenja na hrbtu, da lahko dojenček gleda več okoli. Je pa nosilka primerna tudi za malo večje otročke, celo do 20kg tako, da se bomo mi kar dolgo nosili haha. In še to! Nastavljivost nosilke je res neverjetna, lahko jo nastaviš čisto po otrokovih in svojih želja, uporaba je po domače povedano 'idiot proof' ker je res v izi. Vglavnem priporočam čisto vsem, jaz sem takorekoč čisto vzhišena. Kupljena je bila v otroški trgovini Silly!
|
|
|
|