Ajdova kaša (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

Sanija13 -> Ajdova kaša (23.11.2010 10:01:50)

Pozdrav,

še nikoli nisem kuhala te kaše, pa me zanima, na kak način jo lahko pripravim svoji 5 mesečnici, da bi jo malce poskusila?
Hvala, lp

A.

Hope2 -> RE: Ajdova kaša (23.11.2010 13:03:52)

Skuhaš na vodi, ko je kuhana, dodaš AM ali pa svoje mleko, če dojiš.

Lahko skuhaš tudi skupaj s suhim sadjem in nato pretlačiš vse skupaj. Lahko skuhaš in dodaš zelenjavo ter pretlačiš

V glavnem kot riž[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Naš je tudi imel rad, če sem jo skuhala na vodi in dodala 1 žlico lahko noč hippovih kosmičev z banano ali jabolkom.

Na enak način lahko sprobaš tudi proseno kašo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.11.2010 16:20:21)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Sanija13 -> RE: Ajdova kaša (30.11.2010 10:25:49)

Lee Ann,

sem jo skuhala, vendar so gor na zrncih taki ostri olupki, ti se zatikajo v grlu...tako, da je zelo nerodno...Ne vem, mogoče nisem kupila prave kaše...je od Zlatega polja, taka bež škatlica. Katero kašo pa ti uporabljaš?
Hvala, lp
A.

Katy78 -> RE: Ajdova kaša (30.11.2010 10:28:21)

IZVIRNO SPOROČILO: Sanija13

Lee Ann,

sem jo skuhala, vendar so gor na zrncih taki ostri olupki, ti se zatikajo v grlu...tako, da je zelo nerodno...Ne vem, mogoče nisem kupila prave kaše...je od Zlatega polja, taka bež škatlica. Katero kašo pa ti uporabljaš?
Hvala, lp
A.

Jaz kupujem zeleno ajdovo kašo od Biotopa in mi je veliko boljša kot tista rjava. Tudi luščin nima toliko kot rjava.

Hope2 -> RE: Ajdova kaša (30.11.2010 10:51:41)

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

IZVIRNO SPOROČILO: Sanija13

Lee Ann,

Hvala, lp
A.

Jaz kupujem zeleno ajdovo kašo od Biotopa in mi je veliko boljša kot tista rjava. Tudi luščin nima toliko kot rjava.

Enako kot katy. Katero koli bio ajdovo kašo kupi- so zelene in mehke, brez teh olupkov[sm=smiley1.gif]

Stran: [1]