končno doma!!! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

chips -> končno doma!!! (4.8.2005 20:14:06)

Živjo!
Nisem se vam mogla nič javit ker sem ostala v ponedeljek zvečer v bolnišnici.Že zjutaj v službi so se začele močn bolečine v križu nato pa še popoldne v trebuhu ampak se ni dalo zdržati,sem se kr premetavala po postelji(na hrbet,na bok,na vse štiri sem šla pa ni nič pomagalo)
Potem pa sva šla z mojim k dežurnemu zdr. in mi je napisal napotnico,ko sem prišla v bolnišnico se me že čist prestrašili da so popatki mjega :love: so spraševali če bo zraven pri porodu.Potem sem se mogla stuširat,dali so me na CTG ampak ni bilo nič,,črtica je bila SKORAJ ravna.
Pogledali so me še če se odpiram ampak na srečo se nisem.
Potem pa so me peljali v sobo jer sem bila 2 dni na opazovanju.Ko so me spustili domov so mi rekli da naj sedaj lepo počivam tako da grem jutri še pred pregledom v bolnico po odpustnico.V bolnišici pa res nebi rada čakala do poroda!!!
Kaj vse vidiš tam ,tak da me je bilo še bolj strah.
Jutri imam pregled pri ginekolohgu in upam da mi bo dal sedaj bolniško.
:duda: brca 100/h.

Uživajte!!!

nana 27 -> končno doma!!! (4.8.2005 20:18:09)

Ojoj, chips,

sem se že spraševala, kje si in se mi je kar zdelo, da bo nekaj takega (bolnišnica pa to). Ker imam tudi jaz bolečine, kje natančno si jih občutila in kako. Upam, da bo sedaj vse v redu s tabo in malim. Mene tudi skrbi, da se bi mi kaj takega zgodilo :zmeden:

Počivaj in pazi nase!

chips -> končno doma!!! (4.8.2005 20:25:53)

Bolečine sem iela v križu kot bi mi gorelo noter ,bolj sem masirala slabše je bilo.V trebuhu pa zgoraj in ob straneh ,sem imela ful trdi trebuh im mi ga je malo vleklo na stran.Ne vem kaj bi to bilo.Upam da bo sedaj vse v redu.

Anonimen -> končno doma!!! (4.8.2005 20:38:02)

Oj, chips, ti pa res moraš na bolniško in počivat. Hvala bogu, da se je tako izteklo.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.8.2005 20:53:29)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

uma -> končno doma!!! (5.8.2005 7:17:10)

To te je pa moralo res pretrašiti. Samo, da je vse ok. Zdaj pa velikooooo cartanja in počivanja.

Pozdravček!:rozica:

Stran: [1]