Pomoč, prehitro po CR?? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Pomoč, prehitro po CR?? (22.11.2010 17:27:24)

Po slabih 7 mesecih po Cr sem zanosila, prvega pregleda še nisem imela se pa bojim, ker obstaja družinska tradicija dvojčkov da sem zanosila z dvojčki.
Ali v tem primeru  upajo tvegati in speljati nosečnosti do konca, ali se dvoplodna nosečnost le ne razlikuje toliko od enoplodne.
Je kje katera s podobno izkušnjo?
Je ta malo zgodnja zanositev po Cr res riziko?
Poznam par primerov ki so donosile bp.
Svetujte...

hubi -> RE: Pomoč, prehitro po CR?? (22.11.2010 19:16:00)

Pojdi k ginekologu. Tukaj ti nobena ne more dati zagotovila, da bo vse v redu. Kritik pa verjetno tudi nočeš slišati.

m_o_i -> RE: Pomoč, prehitro po CR?? (22.11.2010 21:09:51)

takole je: meni je bilo receno in poudarjeno, da eno leto po CR ne smem zanosit in ne eno leto ne smem rodit-to so verjetno rekli tudi tebi.

ce in ko bos sla h G noseca tako hitro po CR, ti ne bo rekla, da moras splavit, ker je prehitro; odlocitev bo tvoja. mislim pa, da ti kaj novega ne bo povedala, kot ti je bilo ze receno po CRju... maternica se ni cisto zaceljena in nek riziko obstaja-kar spet ze ves...

so primeri, ki so bp donosle, so pa primeri, ko se je sfizilo v drugem ali tretjem tromesecju nosecnosti...

srecno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Anonimen -> RE: Pomoč, prehitro po CR?? (23.11.2010 10:17:07)

Zanimivo je da meni osebno in mislim da tudi nobeni v sobi ni v porodnišnic nobeni prav nič rekel o tem letu dni, prav tako ne moj ginekolog.
Torej tudi med nami obstajajo razlike ali?
Vse kar sem zvedela o tem sem na netu, mogoče drugače sploh nebi bila prestrašena.

ledenka -> RE: Pomoč, prehitro po CR?? (23.11.2010 10:27:43)

meni je G rekla, da absolutno ne priporoča zanositev prej kot 6 mesecev po CR, ker toliko časa rabi tkivo, da je ok.

7 mesecev je torej že "varna doba".

m_o_i -> RE: Pomoč, prehitro po CR?? (23.11.2010 18:56:34)

res je, da sem jaz mela urgentni CR. ampak tudi punca, s katero sem lezala na intenzivni prvi dan in kasneje v sobi, je dobila ista "navodila", ceprav je pa ona mela napovedan CR...

ce pa ti nihce ni nic rekel, pa le pojdi do svoje/ga G in naj ti pove oz. svetuje, kako naprej (ker-ja, nismo si vse enake)

ellie -> RE: Pomoč, prehitro po CR?? (23.11.2010 22:41:14)

Sem imela napovedan CR...in na prvem pregledu po porodu me je G prašal, če že načrtujemo drugega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] in tudi znanec, ki je G, je rekel, da brez problema lahko spet zanosim.

carly -> RE: Pomoč, prehitro po CR?? (26.11.2010 21:09:00)

Meni je po cr na rednem pregledu rekla da mora biti med porodoma eno leto razlike, še raje pa da vidi da je leto in pol.

Stran: [1]