|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čvekice
4.8.2005 19:40:48   
Teni_
Kje ste? Kaj delate lepega.Jaz raje ne povem, ker se boste spet delale norca iz mene:)-. No poleg tega pa se dolgočasim. Lp,Mojca:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Čvekice
4.8.2005 19:42:36   
Marogica
Ti kar zavidam, da se dolgoćasiš. Tudi jaz bi se rada, pa ne morem, ker smo se pred 1,5 meseca preselili. Izgleda pa tako, kot da bi bomba tresnila. Sploh ne vem, kje naj začnem.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Čvekice
4.8.2005 19:45:08   
ZARA
Ja vem kje si,na koruzi...ane??

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Čvekice
4.8.2005 19:53:03   
Teni_
Zara - :)-:)-:)-. Vidiš, sploh ne rabim povedat. Lp,Mojca:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Čvekice
4.8.2005 19:53:39   
Tiki
Mi smo ravnokar prišli z rolanja. Je bilo super :).

P.S.: Danes sem posprejala avto s "fuj dog" sprejem. Zaenkrat deluje :bravo::bravo::bravo:. :kuza: sam čudn gleda, pa nič mu ni jasn 8).

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Čvekice
4.8.2005 20:07:43   
leah
Dej no,da še jaz malo počvekam.A lahko?
Mojca a je koruza narabutana?:)-Kako pa kaj tvoja Teja?Pa nerojeni človeček?Že odštevaš dneve?Si ok?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Čvekice
4.8.2005 20:07:57   
lex
Marogica ne se sekirat, tud pri nas zgleda tako, pa smo se pred 8 meseci vselili - še zdaj nosim stvari od mene dol

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Čvekice
4.8.2005 20:23:47   
kofetek2010
že konc čveka :zmeden2:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Čvekice
4.8.2005 20:24:29   
lex
ja zgleda:((

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Čvekice
4.8.2005 20:25:47   
india
hja, je koruza predobra, al je je pa zmanjkalo;););)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Čvekice
4.8.2005 20:26:32   
kofetek2010
a je po TV kaj, da so zginle? :zmeden2:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Čvekice
4.8.2005 20:29:27   
ZARA
Kuga je ???

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Čvekice
4.8.2005 20:31:38   
leah
Pomojem ta limonada na Popu:)-

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Čvekice
4.8.2005 20:31:59   
Teni_
Ne, ne, še sem tukaj. Ravno je koruza kuhana. Jaz sem vredu, dnevov pa še ne bi odštevala, še je malo prehitro. No, še 3 mesece pa par dni. Teja je tudi vredu, razen, da je včeraj pokasirala prvo krvavo poškodbo. Ji je bil kavč v napoto, pa si je pri očki presekala. Ima zdaj zastonj make-up. Nerojeni :duda: brca kot zmešan in mi krajša ure spanja. Lp,Mojca:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Čvekice
4.8.2005 20:34:43   
india
Ajoj,Mojca, maste premajhno stanovanje, da so Teji kavči v napoto!!! :)-:)-:)-:)-:)-:)-

A limonada na POPu? To je film za najstnice :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Čvekice
4.8.2005 20:34:51   
Moyca_
Mojca a bi mi prinesla par rogov koruze jutri zraven?
Če bom še živa:)-

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Čvekice
4.8.2005 20:37:42   
ZARA
Moyca,kaj je s 'šestim čutom'??

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Čvekice
4.8.2005 20:37:54   
Teni_
Jih nimam več. Pa ni tak dobra ta, ki jo danes jem. Tista prvi dan je bila najboljša. Kavč ji je bil pri mojih v napoto, ker si ga je mati včeraj pripeljala, pa še Teja ni bila navajena:)-. Lp,Mojca:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Čvekice
4.8.2005 20:42:34   
Moyca_
"faking čut" pa moja sedmi čut za srečo. Krac prvo kupim pokvarjen rabljeni stroj, potem se razpizdim in kupim novega, seveda ne navadnega ampak ta boljšega. Potem pa imam tako faking srečo, da mi javlja napako F06, kar pomeni mi je rekel serviser da je nekaj narobe z motorjem- očitno neka tovarniška napaka. Pride pa komaj v ponedeljek, jaz pa si naj ********************** al pa na roko perem al kaj- sem že brez stroja 3 tedne- mi perejo moji pa njegovi ko neki klošarki. V ponedeljek ima gospod komaj čas- kaj naj dam reklamacijo v trgovino pa zahtevam novega, al mi tega popravijo. Bom počakala do pon. da vidim kaj mu je potem pa se razpočim od jeze

**************************************:grrr::grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Čvekice
4.8.2005 20:44:00   
Moyca_
tak sem jezna da pišem ko kura.

"faking čut" pa moj sedmi čut za srečo. **** prvo kupim ........." dalje si pa same prevajajte če je kaj

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Čvekice
4.8.2005 20:46:22   
Moyca_
pa ne vem kaj **** mi je- me bo kap al kaj:zmeden:
če si katera prebere moje simptome, zdaj me že nekaj po nogi desni vleče, roka še me kar boli

***** ej

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Čvekice
4.8.2005 20:47:32   
kofetek2010
a veš, da imajo 45 dni časa, da ti v garancijskem roku popravijo kupljeno stvar :( in šele 46 dan nadomestijo z novim, če jim ni uspelo do takrat popravit :zmeden:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Čvekice
4.8.2005 20:51:34   
Moyca_
kaj se hecaš al kaj? Bom šla tja pa bom tako štalo naredla da jim bo slabo- čist zares

a ni reklamacijski rok 8 dni- da vrneš in ti zamenjajo

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Čvekice
4.8.2005 21:00:02   
lex
No letos je pa noro leto za stroje, moj mi kar naprej javla da ma filter zadelan. Vsako drugo pranje:zmeden:, pa je čist prazen ko ga ven potegnem, zgleda da mu Veniš ne paše - gospodu:)-

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Čvekice
4.8.2005 21:02:50   
ZARA
Ja to,kar pravi Jana je res!!!
Moyca,super nasvet sem ti dala...(glede 'čuta' mislm :)-)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Zadovoljstvo z življenjem v svojem kraju
majčica76

http://tinyurl.com/2wl93dx Tukaj je anketa, ki jo rabim za fax.... prosila bi vas če bi bila katera pripravljena rešiti anketo na tem spletnem naslovu... HVALA VSEM :)

/ (74%)

/ (26%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!