Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 23.11.2010 17:40:18
|
|
|
|
valči
|
diana 28,ja kje si pa ti tega Raoula našla???Kaki maček lepoi,no,za popapat njami je,celi(smajlikiseoblzujeokrogust) mateyka
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 23.11.2010 20:04:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka barfak, pa saj on je gej, borat je za "nas" Je faca ta borat. ja no, vsaj dlake ima
|
|
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 23.11.2010 21:30:30
|
|
|
|
TomTaylor
|
Joj, zdej bi pa skor mokre hlačke imela zaradi Hassellhoffa (ne vem katera se dvojno piše, sem pa za vsak slučaj kar vse podvojila)....za poscat
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 23.11.2010 21:50:46
|
|
|
|
noranate
|
Tale Borat je o.k., sam glavo bi mu zamenjala (zgornjo) . Ta zadnja plat pa je čist za prjet fina. Grem primerjat, nočko.
|
|
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 23.11.2010 22:05:23
|
|
|
|
m76
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Opažam, da imamo z moškimi glede oblike/velikosti naših, torej ženskih, tazadnjih oblin različne "okuse". Po mnenju večine naj bi bila taka "da je kaj za prijet", po mojem pa je seksi taka, ki jo je čimmanj. Kaj ve mislite? Taka, da kvalitetno na njej sedim.
|
|
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 23.11.2010 22:56:41
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: noranate Tale Borat je o.k., sam glavo bi mu zamenjala (zgornjo) . Ta zadnja plat pa je čist za prjet fina. Grem primerjat, nočko. Ma ja pojdi že k svojmu kosmatincu !!!!
|
|
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 23.11.2010 23:36:58
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8 sexy ej sorry...ampak v podpisu ti pise: ______________________________________ pričakujemo te <3 sj vem...ampak ne morem, da se ne smejem!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?