CIPRESKA??? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

benika -> CIPRESKA??? (4.8.2005 18:19:03)

A se kateri sanja, kaj se z njo dogaja:zmeden:? Je rodila:duda:, ni rodila:((...najbolš, da skočim v kr. porodnišnico prašat.Me tolk firbec matra...

india -> CIPRESKA??? (4.8.2005 18:23:22)

Al pa pokliči in javi!!!!!:rozica::rozica::rozica::rozica:

benika -> CIPRESKA??? (4.8.2005 18:25:09)

Sej bi, a se mogoče kateri sanja, kako je CIPRESKI sploh ime in kako se piše? Sej ne morm rečt, nej mi povejo a je cipresa rodila.

india -> CIPRESKA??? (4.8.2005 18:27:42)

Neeeeee, :)-:)-:)-:)-:)-, sem mislila, da to veš, ko si rekla, da bi šla pogledat----a ti bi potem po porodnišnici kar tako iskala????:)-:)-:)-:)-:)-

benika -> CIPRESKA??? (4.8.2005 18:30:04)

Če do zjutri ne dobimo informacij, bom sprintala njeno slikco iz albuma, pol bom pa po porodnišnc gor pa dol hodila, dokler je ne najdem. :)-:)-:)-:)-

Maxica -> CIPRESKA??? (4.8.2005 18:42:22)

Jaz ji srčno želim, da bi končno rodila. Držim pesti!:miska::miska::miska:

cmokec -> CIPRESKA??? (4.8.2005 18:42:46)

Na Prvič noseča se zbirajo lepe želje in pozitivne misli zanjo. Drugih novičk pa ni.

Na prvi pogled sem mislila, da se ena sama s seboj pogovarja, ker imata slikico istih odtenkov. 8)

india -> CIPRESKA??? (4.8.2005 18:50:39)

Ja, tudi jaz ji želim, da bi bil porod čimlažji in da bi kmalu držala svojga storžka v naročju!
:angel::duda::angel::duda::angel::duda:

Teni_ -> CIPRESKA??? (4.8.2005 19:16:26)

Cipresin dragi je rekel, da je ostala v porodnišnici. Je napisal na Prvič noseča. JE dobila tiste tabletke, ampak se še ni nič odpirala in se lahko zgodi,da bodo čakali tudi do ponedeljka.Lp,Mojca:nosecka:

CIPRESA -> CIPRESKA??? (4.8.2005 19:22:49)

Helllllo

Sorry sem bolj počasen za tipkanje.

Novega nič, kot vidite vam tudi ostala dekleta sporočajo kaj in kako. Ker pa imate več izkušenj, bi vas prosil če si preberete vprašanje na prvič noseča-cipresa in mogoče posredujete kak odgovor, ker smo že zzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeelllllllllloooooooooo nestrpni.

LP Robi

Hvala

Stran: [1]