Rahle bolečine, kot M (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Bety -> Rahle bolečine, kot M (4.8.2005 17:54:09)

Ženske...

Lepo prosim, če mi poveste svoje izkušnje...Ali se vam 10 dni pred M pojavijo rahli krči in bolečine (v intervalih), kot da bo M že jutri prišla????

Ni mi jasno, zakaj že takoj po O imam občutek, da bo :hudicek: prišla?!?!:zmeden::zmeden::zmeden:
In kar je najhujše, se mi izmenjujejo obdobja rahle bolečine in ugodja, ki ga tudi ne znam razložiti.
Pojavil se je tudi bel tok, ki diši po šampinjonih...

In potem začnem jesti, jesti...(sirovi štruklji,prekmurska gibanica,krofi,čokolada...) in te bolečine prenehajo, jaz se prav "blaženo počutim"...

Pa to je noro...:grrr:..

Takoj po O pa so mi pasale fffuuuuuuuullll slane kokice in seksala sem :ups:..kot nora (ker so bolečine od klomifena prenehale):sloncek::sloncek::sloncek:
Ne vem, ali so bolečine prenehale, ker je to normalno, ali pa sem si pomagala z C vitaminom, ki sem ga zaužila v večjih količinah takoj po O?!?!...

Hudiča, pa kdaj bom že enkrat srečka :nosecka:?!?!?

Bety, ki M NEčaka 15.8. ...

cica -> Rahle bolečine, kot M (4.8.2005 18:06:26)

:rozica::rozica:Ko sem jaz začela delati na :duda: sem tudi občutila različne spremembe, katerih prej nisem zaznala. Pa so le posledica tega, da telesu bolj prisluhnem.
Pijem klomifen,bolečin nimam, imam pa rahle težave z vidom.

Enkrat bo že!!!:rozica::rozica:

Katjusa -> Rahle bolečine, kot M (4.8.2005 20:05:47)

Pozdravljena!

tud jst mam rahle bolecine ki me spremljajo skor cel drugi del ciklusa!!! Pa niso vs cas prisotne tko da domnevam da gre sam za zivcke:)-:)-:)- Ce te prevec skrbi pa poklic G!

Lep pozdrav
Katja

GoYa -> Rahle bolečine, kot M (4.8.2005 20:54:18)

mene zadnje par mesecev non stop nekaj boli, pred O, po O, pred M, po M...tako da :zmeden: in mi to čist nič ne pomeni

Gea1 -> Rahle bolečine, kot M (5.8.2005 10:39:05)

Zdi se, da ko delamo na :nosecka: postanemo bolj občutljive in pozorne na vsako malenkost. Tudi mene po O sedaj vsake toliko nekaj špikne in popusti, prej me nikoli ni.
Eh, po mojem takrat ko bomo res :nosecka: sploh ne bomo nič čutile, ko pa nas zdaj vsakič vse tako nervira, da mislimo, da bo, potem pa se izkaže ravno obratno.

Drži se! :kuza:

Stran: [1]