koala -> RE: Ponovno uvesti uniforme v šole (24.11.2010 9:43:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: koala IZVIRNO SPOROČILO: Bizibee Ponovna uvedba uniforme je prvi korak k streznitvi zafnanih otrok. Prvi korak do streznitve zafnanih otrok je streznitev njihovoh zafnanih strašev, ki so prepričani da otroka nimaš rad če ga ne voziš v vozičku za vsaj 1000 eurov. Ok, takele izjave me pa raz[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley35.gif[/image] . Ja, moj se vozi v vozičku za 900€, ne ker se mi je zdelo, da ga imam zato kaj bolj rada, ampak ker sem sebi želela olajšat življenje z lahkim vozičkom, ki se razstavi praktično na 2D. Namesto, da bi si omislila nov avto z ogromnim prtljažnikom, namesto, da bi se selila v hišo s teraso ali pa vsaj v blok z dvigalom sem se pač odločila, da dam malo več za voziček, ki bo, poleg 2h otroških sedežev, poganjalca in kupa plastičnih igrač lahko ves čas v avtu ter nas ne bo oviral pri tem, da se 4je vozimo z njim naokrog. Z Golfom, da ne bo pomote... Glede na to, da bom voziček po 1 letu zagotovo lahko prodala vsaj za 600€ (še v garanciji) pa se tukaj vprašam, nakup katerega vozička je zdaj bolj racionalen - enega srednjega cenovnega razred ali tega?! Cunje nosita pa oba od H&M, Mercatorja, Nexta, Spara, C&A, Leclerca, KiKa,... No ja, izven konteksta, ampak ko že ravno debatiramo, sem morala. Zgornji komentar zame nima veze z uniformami, ampak z najbolj razširjenim slovenskim športom - fovšijo! OK hold your horses... Se pardoniram tistim ki sem jih prizadela,... Govorim o svoji izkušnji, ko mi je mamica z fensi šmensi vozičkom očitala da svojega otroka nimam rada ker ga vozim v rabljenem vozičku,... Ker otroka imaš rad samo če mu daš najboljše, najdržje... hkrati pa ni dojila (je pa otrok pil najdražje adaptirano mleko seveda) ker ni žežela da si ji prsi povesijo, z otrokom je preživela kvečjemu 2 uri na dan ostalo pa je bil pri varuškah da je ona furalasvoj wellnes program. Toliko o ljubezni do otroka. In NE nisem fauš vozička za 1000 eurov, velika večina teh dragih mi sploh ni všeč. Pa še nekaj. čisto OK mi je če si družina lahko privošči tak voziček in ga ima, čepa se zaradi tega zakreditiraš za 3 leta pa mi je mimo. POznam tudi tak primer.
|
|
|
|