lino koledar (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

3Sonček3 -> lino koledar (22.11.2010 8:06:50)

Pozdravljeni!

Mene pa neki zanima, nekje sm enkrat prebrala da se letos nebo dalo dobit koledarja brez kupona, ki ga najdeš na 200g škatlah. Res da prejšnja leta nism redno pošiljala in nevem kako je blo s tem prej, ampak kukr se spomnm ni bil tale kupon nikol pogoj da dobiš koledar. Js sicer imam enega ampak medvedkov je pa ful velik, pa bi rada sorodnike z malčki obdarila tut s tem koledarčkom.

*pepelka* -> RE: lino koledar (22.11.2010 8:24:08)

Ja letos je res o tem veliko govora. Tudi na fb imajo na svoji strani to objavao. Kupon si lahko sprintaš s spletne strani, rabiš pa medvedkov za skupno vrednost 2 kg. Upam pa, da bodo poslali koledarje tudi tistim, ki smo medvedke poslali brez kuponov, saj to res ni bil nikdar pogoj. Letos pa imajo nova pravila, saj je treba za vsak koledar poslati medvedke v svoji kuverti, seveda skupaj s kuponom.

JAPE -> RE: lino koledar (22.11.2010 10:55:22)

Na kateri strani pa je ta kupon?

čmrgelj -> RE: lino koledar (22.11.2010 11:32:39)

http://test.drap.me/podravka/kalendar/cokolino-kalendar-si.pdf

čmrgelj -> RE: lino koledar (22.11.2010 11:37:33)

Do sedaj sem vsako leto lahko poslala medvedke za Lino koledar, sedaj pa moj mali že celo leto ne mara več jesti Lino izdelkov, ampak koledar bi mu vseno rada dala.
Ali ima mogoče katera višek medvedkov za en koledar?
Sporoči na zs.
HVALA

tana13 -> RE: lino koledar (22.11.2010 18:58:35)

Čmrgelj, sem ti poslala ZS.

čmrgelj -> RE: lino koledar (22.11.2010 19:44:17)

tana13 tvojega zs nisem prijela, dobila sem zs od žarnice tako če mi ona pošlje bo to čist dovolj, več kot en koledar ne potrebujem.

OBEMA PA RESNIČNO HVALA SE VAMO ODOLŽIM KOLIKOR BO V MOJI MOČI

Peli -> RE: lino koledar (22.11.2010 23:08:47)

IZVIRNO SPOROČILO: *pepelka*

Ja letos je res o tem veliko govora. Tudi na fb imajo na svoji strani to objavao. Kupon si lahko sprintaš s spletne strani, rabiš pa medvedkov za skupno vrednost 2 kg. Upam pa, da bodo poslali koledarje tudi tistim, ki smo medvedke poslali brez kuponov, saj to res ni bil nikdar pogoj. Letos pa imajo nova pravila, saj je treba za vsak koledar poslati medvedke v svoji kuverti, seveda skupaj s kuponom.

Tega pa jest nism vedla, sm sicer poslala 20 medvedkov, iz različnih pakiranj (niti nisem vedela ali so iz 500g, ali 1kg embalaže), kupona sm poslala 2, ampak vse v eni kuverti... ma kaj komplicirajo??? upam da dobimo 2 koledarja

Stran: [1]