|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Marčica s prvega pregleda
4.8.2005 15:53:51   
mateja78
Hojla:miska:

Včeraj sem bila na prvem pregledu pri ginekologu. Za enkrat je vse vredu:bravo::bravo::bravo::bravo:. glede na UZ mi je prestavil datum na 11.3.

Je bilo res super videt svojga :duda:. Srček mu lepo utripa pa tudi miga se že. Se mi zdi da mi je že pomahal z roko. Sem mela kar solzne oči.
Ker je vse O.K. imam naslednji pregled šele 14.9 , vmes pa še nuhalno kamor se bom naročila jutri.

Danes pa sporočim veselo novico domačim , to bojo skakal od veselja:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

LP mateja:nosecka:

Saj res : Mucica kako je bilo pri tebi, mislim da si imela pregled danes.
Neposredna povezava do sporočila: 1
4.8.2005 15:56:10   
Fifa
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Čestitam, zdaj se pa kar merkaj pa bušita božaj, da bo pikca pridno rasla!!!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu mateja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.8.2005 16:19:53   
Anuš
Hura, vse je v redu!!!:sloncek:

Jst sem že bila na prvem pregledu in dobila slikco z UZ, kjer je bla pikica velika 1 cm. V ponedeljek imam drugi pregled in upam, da bo vse v redu. Dons sem noseča točno 9t. 9nebesa
Ti maš kakšen teden za mano rok. A da že miga? A ni to hecn:)-

Pozdravček od še ene marčice:nosecka:

(odgovor članu mateja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.8.2005 18:35:19   
tasja23
Ej, kok ti je fajn!!!!! :bravo:

Jaz še vedno čakam ta prvi pregled.
Kar ne morem verjet, da ga bom dočakala. Imam ga naslednji ponedeljek in sem že ful živčna, da bo ja vse ok!
Staršem sva morala že povedat, čeprav še nisem bila na UZ, sam mi je tako slabo, da je bilo že čudno, ko mi nič ne paše.
Zato pa tolk bolj upam in čakam, da kmalu vidim svojo pikico in da ji bije srček :miska:

Mateja78, katero G pa imaš?! Jaz sem tud iz okolice Celja, zato sprašujem!

Lepo nosečnost še naprej!!!

(odgovor članu mateja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.8.2005 14:29:22   
mateja78
Hojla Tasja:miska:

Jaz imam dr. Simonitija iz Šentjurja. Če sem nekje prav zasledila si ti iz Velenja.

Tud jaz sem misla da nebom dočakala prvega pregleda ,saj sem čakala skor cel mesec, pa je kar hitro minilo.
Včeraj sva novico sporočila še staršem in so bili ful veseli. Ostali bodo pa še majčkeno počakali razen če bodo sami ugotovili.

Na nuhalno grem v Domžale k dr. Strahovi in sicer 1.9.

LP Mateja:nosecka:

(odgovor članu mateja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......