|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otrok v avtu
4.8.2005 15:29:56   
morska deklica
Zanima me,če lahko 20m otrok sedi v svojem stolčku spredaj v avtu?Sama mislim da ne ,ampak bi rada še vaše odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Otrok v avtu
4.8.2005 15:34:37   
Lianna

Otrok lahko sedi spredaj v stolčku, samo takrt ko je v lupinici. Ko se lupinico zamenja z avtosedežem mora ta biti primerno nameščen zadaj.

lp

(odgovor članu morska deklica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Otrok v avtu
4.8.2005 15:37:54   
Marogica
kot je napisala Lianna. Pa še to, lupinica je lahko nameščena spredaj pod pogojem, da je airbag izklopljen, če ga imaš, seveda

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Otrok v avtu
4.8.2005 15:44:03   
SANDY
uspred lahko sedi otrok k je star 12 let ali velik 150 cm. V tujini so stvari malo drugačne, ker kar nekaj tujcev sem že vidla, ki so imeli otroke okol 3 leta stare v stolih spredaj..sam sori, men je to malo mem!

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Otrok v avtu
4.8.2005 15:45:00   
mammika
ja tud jest vidla že take primere mi je kr slabo ratalo.Ne vem no jaz ga ne bi dala

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Otrok v avtu
4.8.2005 15:45:28   
tinatona
Joj punce, jest sm pa zanč eno mamico vidla k je sedela spredaj neprivezana (!!!)in imela v naročju kakšne tri štiri mesece starega dojenčka. Sem se prav zgrozila. Ok sej moj tud kdaj joka v avtu (pa čeprav redko) pa ga nikoli ne jemljem iz stolčka med vožnjo. Rajši se ustavim, ga pomirim in potem nadaljujem z vožnjo.

LP Tina

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Otrok v avtu
4.8.2005 15:57:15   
SANDY
pa še neki ne zastopim!

Da ljudje take sprašujejo, ker jih je strah če jim bojo policaji napisali kazen in ne zato, da če se jim en uzad v avto zaleti, da bo otrok skos šipo letel!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Otrok v avtu
4.8.2005 16:27:48   
Maček Muri
Ja itak Sandy. Saj ni res pa je. In to, koliko otrok se tako vozi je grozljivka. Ampak nesreče se tako dogajajo drugim, potem pa... mi ne gre iz glave tista nesreča zadnjič.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Otrok v avtu
4.8.2005 17:24:56   
m jana
Jaz sem peljala mojo malo ko se je poskodovala prvic v zivljenju v rokah in kaj se je zgodilo: s ceste smo zleteli v tisti paniki! Butci!
Otroci pa se lahko vozijo spredaj v svojih sedezih in ne v lipinici razen ce je izklopljen airbag!
Mene je policija ze ustavila z malim spredaj v sedezu in sem vprasala policista ali je to po zakonu dovoljeno, pa je!

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Otrok v avtu
4.8.2005 17:38:22   
gojska
:)-:)-:)-:)-:)-:)-

20meterski otrok ne more sedeti v nobenem avtu.

;)

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Otrok v avtu
4.8.2005 17:58:37   
puncica
po moje je misla 20 mesečni goja:zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Otrok v avtu
4.8.2005 17:59:33   
puncica
Sicer bo pa sandy že vedla če je policajka:bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Otrok v avtu
4.8.2005 18:04:10   
Gina
Otroka spredaj peljat, pa čeprav v kakršnemkoli avtosedežu je za moje pojme neodgovorno in tako lahko sprašuje samo nekdo, ki še nikoli ni doživel prometne nesreče. Vsak, ki se je nekdo vanj zaletel magari samo 30km/h, pa ve, kaj se pri takem trku zgodi. Trk je tako silovit, da se podirajo stoli in avto je lahko tudi pri taki hitrosti totalka (moj je bil). A bi lahko živela z zavestjo, da se je otroku nekaj zgodilo zaradi tvoje malomarnosti in zaradi tega, ker si hotela biti komot? Meni ni važno, če otrok joka v avtu, kadar obstaja možnost, da bi se ubil. Naj joka, pa je živ, raje kot obratno.

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Otrok v avtu
4.8.2005 19:31:17   
ZARA
Popravek puncica: tečna policajka !

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Otrok v avtu
4.8.2005 19:52:34   
SANDY
ja dobr, to sem izpustila. Otrok v lupinici se lahko pelje spredej ja, pri izkopljenem airbagu!
Ja važni so teli m-ji! Tist k ve zakaj gre, ne sprašuje bedarij ane.!

Zara točno tako, zajebana polcajka ;)

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Otrok v avtu
4.8.2005 21:26:12   
puncica
A res al kaj a pol se ne smem po jesenicah vozit s tamalo spredaj:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Otrok v avtu
4.8.2005 21:26:32   
puncica
o sori po krajnski gori al kje že:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 17
   Otrok v avtu
4.8.2005 21:30:07   
ZARA
:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 18
   Otrok v avtu
4.8.2005 21:51:08   
lin
A ni samo jajček za spredaj ko je kontra vožnji obrnjen?Mislim da pri 20 mes.ne,mi smo imeli našo Lin odspredaj samo ko je bila v jajčku do enega 6 mes.

Neposredna povezava do sporočila: 19
   Otrok v avtu
4.8.2005 22:30:34   
pravljica
men pa tole z air bagi ne gre v račun :zmeden: kaj se pa lahko zgodi, če je mali v jajčku spredaj, kjer so airbagi? kaj je pa v primeru, kjer ima avto tudi zadaj airbage in jih ne gre izklopit? prtljažnik :)- ma ne, dost heca, sam men res ni čist jasno

Neposredna povezava do sporočila: 20
   Otrok v avtu
5.8.2005 7:51:19   
puncica
Jst mislim pravljica da ko se airbag uklopi da lupinco vrže nazaj v naslon sedeža in lahko to otroka ubije. Ker airbagi so ful veliki se mi zdi. Če pa je zadaj se mi pa zdi da se mora izklopit, ne vem a imajo vsi avto tako al ne. mi imamo sam spredaj pa se izklopit ne da, zadaj pa ne. Ma to pa res ne vem:zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 21
   Otrok v avtu
5.8.2005 8:04:01   
zoya_
zadaj je airbag samo v obliki zavese in ne bo otroka s sedeža nikamor odneslo, spredaj na sovoznikovi strani je pa airbag največji in je namenjen, da varuje človeka, ne otroka v lupinici in tako kot je že ena napisala, bi ga samo zabilo v sedež, zato pa imajo nekateri možnost, da ga izklopijo. Čeprav je še vseeno otroka bolje peljati zadaj.

Neposredna povezava do sporočila: 22
   Otrok v avtu
5.8.2005 9:38:27   
pravljica
aja, tako je to zadaj...men pa ni blo več nič logično...če ga lahko spredaj kam zabije, sem mislila, zakaj ga pa zadaj ne bi moglo...ok pol

Neposredna povezava do sporočila: 23
   Otrok v avtu
5.8.2005 17:03:16   
tinatona
No jaz pa mojega malega vozim spredaj. Pa ne zato da bi bilo meni komot, ampak zato ker zadaj ne morem lupince pravilno pripet, ker so prekratki pasovi. tko da komi čakam da bo mali tolk zrasu da gre lahko v večji stolček, da se bo zadaj vozil.

Lp Tina :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?