Anonimen -> pozitivni ovulacijski testi tri dni zapored (20.11.2010 18:50:18)
|
Pozdravljene! Ali ima kateara izkušnjo z pozitivnimi ovulacijskimi testi tri dni skupaj? Pri nas načrtujemo drugega otročka. Od porodu še sploh nisem dobila menstruacije. Najverjetneje zaradi zelo pogostega dojenja ponoči. Novembra sem nočno dojenje ukinila in pričelo se je špikanje in bolečine v spodnjem delu trebuha. Občasno se je to pojavljalo že prej, vendar ni bilo ne menstruacije, ne zanositve. V začetku novembra je bilo to špikanje bolj pogosto in tudi izcedek iz nožnice je bil obilnejši. Prepričana sem bila, da imam ovulacijo. Naredila sem O test, ki pa je bil negativen (mogoče zato, ker je LH vrh že padel in sem takrat mogoče že imela ovulacijo). Prišla sem do spoznanja, da so ti testi zame povsem neuporabni, ker je to tako kot bi iskala iglo v senu, ker sploh nimam cikla in niti pribljižno ne vem kdaj se bo menstruacija pojavila. Testi so pa takrat tako ali tako že negativni. V zadnem času se je počutje pri meni povsem spremenilo - bolečine v spodnjem delu trebuha je skoz prisotna, nenehno hodim lulat, občasno me obhajajo slabosti, boli me križ. Za hec sem v četrtek (10dni po domnevni ovulaciji) naredila O test in je bil očitno pozitiven. Ta test sem danes ponovno ponovila in je še kar pozitiven. Naredila sem tudi test za zgodnjo ugotavljanje nosečnosti in je negativen. Kakšne so vaše izkušnje s temi zgodnjimi testi. Jaz sploh ne morem vedeti kdaj je čas za test, ker ni bilo menstruacije. Mislite, da bi lahko bila noseča? V prvi nosečnosti sem delala test samo enkrat in sicer 6-7 dni po izostali M. Nekih posebnih znakov takrat nisem imela. Vse to kar se mi sedaj dogaja, je bilo v prvo šele po tem, ko je že bil test pozitiven.
|
|
|
|