maya_slo1
|
Tudi jaz veliko v Leclerc hodim in odkar se mi vsaj malo trebuh pozna probam izkoristiti blagajno za nosečnice pa še nisem doživela, da bi me kdo od neinvalidov in nenosečnic naprej spustil oz. da bi me blagajničarka naprej potegnila. Najbrž ker je moj :love: ponavadi vedno z mano, ki nosi košarico in si mislijo, da stojim pa že lahko poleg tega sem pa še en tak babyface, da sem pred visoko nosečnostjo izgledala prej kot mala debeluška kot pa kakšna nosečnica ;) tako, da nimam prav veliko od uveljavljanja nosečniških pravic. Karakterja za kaj siknit pa tudi nimam, mi mora prej precej prekipet stvar, da se oglasim, na žalost! Sem pa talent za obrazce izponjevat in bom naslednjič, ko bom stala na tej blagajni pred neinvalidi in nenosečnicami šla in ga izpolnila, da bodo nekoč, morda, druge nosečnice lažje nakupovale v Leclercu. Me pa zanima od kdaj se nosečnica šteje za nosečnico, nekaterim se res zelo pozno na ven vidi da so noseče. A bomo po tem s potrdili PDP-ja okrog blagajne letale, da nas ne bodo napodili. :) Pa z invalidi sem že delala, npr. z amputiranci, ki obvladajo hojo s protezo v nulo tako, da sploh ne veš da jo imajo ampak energije jim pa veliko vzame. Najbolje bi bilo, da Leclerc odpre malo več blagajn takrat ko je gneča, se mo zdi da bi bila to najenostavnejša rešitev, saj veste da jih zmeraj samo ene pol dela, pa tisti njihovi tekoči trakovi...kupiš 5 izdelkov pa je cel trak zapolnjen,..;) Malo hecen je ta Leclerc, ni kaj. Je tale blagajna za invalide in nosečnice bolj za to da fini izgledajo, ker jo imajo, kot pa da bi dejansko opravljala svojo funkcijo. Glavni krivci so pa tako in tako ljudje, ker samo gledajo kako bi najbolje in najhitreje čez življenje prišli,...v tej državi drugače skoraj ne gre, če hočeš preživeti ;),...samo kaj ko se to tudi na tej posebni blagajni odraža! Kdaj gremo po tem skupaj v šoping "INVAZIJA NOSEČNIC" ? :) Lep dan!
|