malania -> Kuža z letalom (20.11.2010 15:48:54)
|
Imam eno vprašanje. Na spletni strani Adrie sem zasledila, da lahko z letalom potuje tudi naš domači ljubljenček (v kabini), ki tehta do 8kg. Pri razumevanju vsega tega pa naletim na težavo pri kletki - navedene so namreč dimenzije kletke v katero našo domačo žival lahko zapremo. Meni se zdijo mere za kletko npr. d55 x š40 x v23 cm zelo majhne.. niti nisem nikjer zasledila, da bi tako majhne kletke sploh prodajali (predvsem me bega višina). Sicer mi je jasno zakaj so mere takšne - zaradi samega prostora v letalu, ampak ni mi jasno kje tako kletko dobiti in kako noter npr. dati kuža ki je velik npr. kot Zahodnovišavski terier. Sicer se da živali voziti tudi v posebnem prostoru na letalu, ampak bi jaz svojega ljubljenčka raje imela ob sebi, najbrž bi ga bilo tam strah. Seveda sem razmišljala tudi o posebni torbi v katero lahko daš kuža, ampak je na strani navedeno, da mora biti kletka s spodnje strani nepremočljiva, omogočeno mora biti tudi dolovanje vode... Skratka, sem nova na tem področju, nimam izkušenj, tako da bi mi vsak nasvet prišel prav. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|