Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako se naj naučim nemški jezik? 20.11.2010 9:23:13
|
|
|
|
ona
|
Na hitro se ne boš mogla glih naučit Je treba it postopoma in si res vse zapomnit,vsaj osnove jezika in potem greš lahko naprej...glej,jaz tudi vse razumem italijansko,pa sem šla na tečaj ih hodila 2 šolski leti in na koncu ugotovila,da je bilo moje znanje bolj tako,pa sem mislila,da vse znam govorit Varianto imaš,da si dobiš kakšnega,ki inštruira in te prime v roke za nekaj ur in te pač nauči kar misli,da je najbolj potrebno za začetek,potem dobiš to službo in se izpopolnjujejš ob njej še naprej
|
|
|
|
RE: kako se naj naučim nemški jezik? 20.11.2010 9:34:22
|
|
|
|
PeggyBundy
|
Najdi si ljubimca, ki govori samo nemško.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.11.2010 9:51:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kako se naj naučim nemški jezik? 20.11.2010 10:02:50
|
|
|
|
mamamajča
|
Huh, nemščina je dokaj težek jezik za kar takole naučit. Imela sem nemščino v osnovni in srednji šoli, razumem sicer, ampak ko je pa treba povedat, pa zablokiram. Kaj vem, uči se mogoče res s pomočjo cdjev, da skapiraš osnove, pol še pa tv in revije.... Nimam bolj pametnega predloga. In srečno!
|
|
|
|
RE: kako se naj naučim nemški jezik? 20.11.2010 10:08:28
|
|
|
|
*alja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: PeggyBundy Najdi si ljubimca, ki govori samo nemško. Ni slaba ideja, sam moram še mojega vprašat kaj pravi na to učenje!
|
|
RE: kako se naj naučim nemški jezik? 20.11.2010 10:09:16
|
|
|
|
constanca
|
Jest sem imela podobno situacijo in sem si za zacetek s ponsom pomagala. Ena knjigica je bla pa cd se mi zdi. Pa prov fajn mi je pomagalo.
|
|
|
|
RE: kako se naj naučim nemški jezik? 20.11.2010 10:17:00
|
|
|
|
*alja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: constanca Jest sem imela podobno situacijo in sem si za zacetek s ponsom pomagala. Ena knjigica je bla pa cd se mi zdi. Pa prov fajn mi je pomagalo. Kaj pa je to?
|
|
RE: kako se naj naučim nemški jezik? 20.11.2010 10:27:29
|
|
|
|
constanca
|
joj, oprosti, sem tok bedast napisala. PONS ...take zelene knjizice pa zadeve. Tudi na internetu je slovar brezplacen. Vtipkaj pons na google. Ga se zmer rabim, ni ne vem kaj ohohoh je pa fajn uporabne za vsakdanje zadeve. In pa meni je zelo pomagalo prepisovanje. Vem, da ti ne rabis toliko pismeno, vendar razumet moras ze. Vzela sem tekst in ga prepisala. Cele zvezke. To me je resilo, ce ti po pravici povem, ker sicer bi me pomanjkanje koncentracije ze odneslo stran, tako pa sem bila prisiljena sedet in nekako nemscino usrkavat . Pa kaksno nemsko soup opero si nastimej na tv, tam govorijo navdno lepo in dokaj pocasi, se da kaj razumet na zacetku. Sej filmi so vsi sinhronizirani, ampak (vsaj meni) je slo tam na zacetku prehitro. Ne daj si zbit morale. Ce bos hotela, se bos navadila. Meni je tak hiter "kurs" uspel in sem nasla sluzbo. Da pa nemscina ni najbolj romanitcen in oh in sploh jezik vemo pa vsi.
|
|
|
|
RE: kako se naj naučim nemški jezik? 21.11.2010 9:44:10
|
|
|
|
Ana009
|
Najhitreje in najceneje se bos naucila govorit, ce dobis kaksnega studenta germanistike, ki pride k tebi domov in ti nudi instrukcije.. napisi oglas in nesi na FF ali pa prek neta ali pa na studentske servise...ipd.
|
|
|
|
RE: kako se naj naučim nemški jezik? 21.11.2010 10:36:55
|
|
|
|
Arwenko
|
Cd-je in tečaje odsvetujem, ker se ukvarjajo preveč s slovnico, če se rabiš naučit pogovorno, potem tv in revije, pa najt koga, ki se bo s tabo pogovarjal.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?