H&M (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Eja_1 -> H&M (4.8.2005 13:31:08)

Ker nisem iz LJ bi prosila, da mi katera od vas sporoči, napiše naslov od trgovine H&M v LJubljani ali opiše, kje je oz. mi posreduje spletno stran trgovine.
hvala.
Čauči, E

Teya -> H&M (4.8.2005 13:34:02)

v city parku, v btc-ju....

soncka -> H&M (4.8.2005 14:05:43)

oj
ma kaj v H&Mju v LJ imajo tudi za nosečke cunjice?

Teya -> H&M (4.8.2005 14:08:08)

na žalost ne :(

kati1 -> H&M (4.8.2005 14:16:33)

ojla

men je pa prodajalka v H&M rekla, da bodo v LJ odprli nov in večji center,kjer bodo imel tud nosečniške obleke. Sam ne vem točno kdaj :(

Sicer pa je v hali A v BTC-ju trgovina "kepica" za nosečnice - imajo kar luštne cote (več izbire kot La vie).

lp, K

lev76 -> H&M (4.8.2005 15:13:47)

Ja men je to čist mimo, da v Ljubljani H&M nima cunj za nosečke v MAriboru jih pa imajo. Pa nimam nič proti Štajercem sam ne vem kaj imajo vrli managerji H&M proti Ljubljani in proti nosečkam. Tko jez še vedno nabavljam v Avstriji in Nemčiji. Sem pač navajena še od prej in v naša dva H&M sploh ne zaidem.

Tko sm mal pošinfala.:)-

Anonimen -> H&M (4.8.2005 21:16:45)

Mislim, da nimajo managerji čisto nič proti nosečkam v LJ, gre enostavno za to, da je trgovina v LJ po kvadraturi precej manjša kot v MB. Nosečniška oblačila so pač taka kategorija, ki jo lahko izpustijo. Saj eno vrsto hlač in majčk bi že kam natlačili, ampak - ali bi bile s tem zadovoljne???

Stran: [1]