BIS30 -> RE: Zaraščeni nohti (6.4.2011 12:21:58)
|
Me "veseli" da nisem edina s tem problemom: jutri bo naš fant star 10 mesecev in od takrat imam z nohti ful probleme. Res, da se mi je že kdaj prej zarastel kakšen noht (napačno odrezan), pa sem si ga sama ven potegnala, pa je blo bolje. Nekje 3 mesece po porodu se je začelo, najprej na rokah (oba sredinca, kazalec...), potem pa je šlo na palce na nogah... Kaj vse sem probala sploh ne vem... (kakšna stvar je stvar še poslabšala), potem pa le po 2 mesecih pacanja grem k pedikerki. Skoraj jo je kap...najprej mi sploh ni hotela nič delat, da nisem za drugam kot za kirurgijo. Ko sem jo le proisla, da sam to ne, da bom že zdržala...je začela (lahko rečem, da sem 2. rodila). Dobro uro je trajalo... Ampak stvar se je po 3 tednih ponovila, pa sem spet šla, pa spet je boooolelo. Pediekrka mi je sicer omenila operacijo, sam baje se rado ponovi... Meni se namreč noht na palcu pa celi dolžini vrašča, pa ful globoko je noht - baje je to od tega, ker sem se v nosečnosti zredila 27 kg, pa bila polna vode (vse kar sem lahko obula so eno številko večji crocsi) in so se nohti poglobili. Sedaj je toliko bolje, da že zdržim en mesec brez pedikerke, sem se pa "zaklela", da mi ni žal denarja in da bom vsaj zaenkrat raje hodila in plačala, ker takoj ko sem si sama rezala, se je stvar spet ponovila. Tudi jaz sem najprej mislila, da je vzrok slabokrvnost, pa sem šla dat kri, pa ni nič pokazalo - kdo bi vedel:)))
|
|
|
|