Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: polomija na prvem "zmenku" 19.11.2010 10:03:41
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka ...te ne bo klical več. Če te bo, bodi samo odločna, da te investicija ne zanima in samo tako odgovarjaj na poplavo besed, ... NE. Ne. Bodi odločna, da te investicija ne zanima. Na poplavo besed pa mu odgovori: "sem mislila da bi rad seksal, pa vidim da ne" . In polava besed bo usahnila v trenutku .
< Sporočilo je popravil tehnofil -- 19.11.2010 10:04:26 >
|
|
|
|
RE: polomija na prvem "zmenku" 19.11.2010 10:56:13
|
|
|
|
kalbo
|
Ma boli njega za seks. Ti ljudje si jih mečejo na njihova predavanja in na njihove vodje.
|
|
|
|
RE: polomija na prvem "zmenku" 19.11.2010 11:59:59
|
|
|
|
Spontan
|
Sej končno imamo vsi nekaj na kar 'si ga mečemo' Ni zdaj ta človek ravno kriminalec. Eni si ga mečejo na politiko, drugi na religije, tretji na avto, četrti na čike in pijačo, zasvojenosti je zelo veliko!
|
|
|
|
RE: polomija na prvem "zmenku" 19.11.2010 12:13:14
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Spontan Sej končno imamo vsi nekaj na kar 'si ga mečemo' Ni zdaj ta človek ravno kriminalec. Eni si ga mečejo na politiko, drugi na religije, tretji na avto, četrti na čike in pijačo, zasvojenosti je zelo veliko! Pravzaprav bi lahko opustitev dejanja "potešiti voljno in željno žensko" komot šteli med kazniva dejanja. Ali vsaj med prekrške. Hujše seveda . Je tako Naja?
|
|
RE: polomija na prvem "zmenku" 19.11.2010 12:14:29
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Ma bolje tič na suhem in nov član
|
|
RE: polomija na prvem "zmenku" 19.11.2010 13:37:57
|
|
|
|
nananaja
|
sva dobila celo kaseto na kateri je bil posnet celoten postopek pridobivanja novih članov e točno to je nama dal kolega, pa sva se hotla izgovort, k sva šla ravno z avto v Španijo, je pa reku, da je to super gradivo za v avto. No ja, sva imela s seboj samo tri kasete muske, škoda k sva doma pozabila
|
|
|
|
RE: polomija na prvem "zmenku" 19.11.2010 13:41:46
|
|
|
|
poli*
|
Pred 6 leti je naju z možem (takrat še fantom) želel njegov šef/družinski prijatelj tudi zvabiti v to stvar (amway).... in kako je tip začel? Na hitro je fantu po šihtu rekel, da če greva tisti dan popoldne z njim, da nama nekaj predstavi oz. pokaže (bo zelo zanimivo, ipd). Ok, možakar je bil do takrat zelo zanesljiv, zato sva bila prepričana, da gre kaj za firmo. Po poti v avtu tišina... moj ga nekaj vpraša, pa stric blekne nekaj o nekem "sistemu", pa jaz takoj rečem: "A to so te piramide, al kaj?" in stric tako NE, NE, NE, NE, TO NI PIRAMIDA, BOSTA ŽE VIDELA.(Se mi zdi, da je za njih prav žalitev, če mu rečeš PIRAMIDA . ) Uglavnem, saj sva potem tut zares "videla", da to ni piramida . Takrat je bil tale možakar v tem 1 leto in že razlagal, kako bosta z ženo čez kakšno leto pustila službo, šla na križarjenje itd... Pa da vam povem, da sta še danes po vseh teh letih (mislim, da se še s tem ukvarjajo) lepo na svojih delovnih mestih.
|
|
|
|
RE: polomija na prvem "zmenku" 19.11.2010 14:02:19
|
|
|
|
nananaja
|
Ja men je blo pa smešno to, da so tako povdarjali aktivne in pasivne dohodke. Pa seveda: če en dimnikar lahko nardi posel, potem bom pa jaz tudi lahko...
|
|
|
|
RE: polomija na prvem "zmenku" 19.11.2010 19:55:47
|
|
|
|
aknela123
|
mislim, da je tvoja zgodba prav popestrila dogajanje tukaj gori po vsem tarnanju nad partnerji, pa taščami, pa ...
|
|
|
|
RE: polomija na prvem "zmenku" 19.11.2010 21:21:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poli* TO NI PIRAMIDA, BOSTA ŽE VIDELA.(Se mi zdi, da je za njih prav žalitev, če mu rečeš PIRAMIDA . ) Mogoče je stožec .
|
|
|
|
RE: polomija na prvem "zmenku" 19.11.2010 21:56:14
|
|
|
|
m_o_i
|
nimate pojma-to je mrezni marketing ali mrezenje... vis, draga avtorica teme-zelel te je omreziti, kar pa je itak bistvo randijev
|
|
RE: polomija na prvem "zmenku" 19.11.2010 22:14:02
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aknela1 mislim, da je tvoja zgodba prav popestrila dogajanje tukaj gori po vsem tarnanju nad partnerji, pa taščami, pa ... dokaz, da se tudi "slabe" stvari dogajajo z razlogom in da v bistvu niso a priori slabe - v tem primeru nasmeje zraven še dosti ljudi
|
|
|
|
RE: polomija na prvem "zmenku" 20.11.2010 8:14:04
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka Imela sem znanca, ki je padel v ta sistem in je popolnoma spremenil osebnost. Na njihovih seminarjih jih popolnoma naspidirajo, kako naj 'pridobivajo nove kontakte'. Joj, samo res... prav možgane jim operejo. Kot bi jim nek čip zamenjali.
|
|
RE: polomija na prvem "zmenku" 20.11.2010 8:59:31
|
|
|
|
liliana
|
Zelo jim operejo možgane ja.....pa je mrežni marketing popolnoma legalen način prodaje (kar recimo piramidni sistem ni), vendar težko določiš mejo kaj je mrežni marketing in kaj piramidni sistem.....in če nisi noter v sistemu itak ne veš kako se stvari streže.....običajno tudi tisti, ki so noter nimajo pojma o tem kdo na njihov račun služi, ker ti, ki ponujajo in prodajajo nikakor bajno ne zaslužijo..... zato pa jih potem zmanipulirajo na ta način, da bodo čez leto ali dve imeli jahte, luksuzne vile, pustili bodo dolgočasno službo.....in ker se večino ljudi da zmanipulirati, to pali...... Me zadnjič zvoni telefon in je bila neka neznana številka.....se javim in ženska na drugi strani mi pravi "Liliana, zdravo.....Edita tukaj".....na način, kot da se že 100 let poznava....jaz odvrnem zdravo in mi ni jasno katera Edita, dve namreč poznam, vendar mi glas ni bil njun....in Edita začne...."A veste, da Slovenci ponavadi zbolevamo za 7 boleznimi izmed 10 najbolj rizičnih?" In vprašam Edito..."Edita, a vi kličete iz zavarovalnice?" In pravi da iz nekega podjetja...... Kar mene najbolj moti pri teh mrežnih marketingih je en velik nateg......saj koncept v bistvu sploh ni slab.....se izogneš določenim stroškov, kot so reklame, plača delavcev in ta "prihranjen" denar razdeliš med "zaposlene"......vendar spet ne kot provizijo, ampak nateguješ tisti najnižji člen, da peščica tistih pri vrhu res lahko ima jahto in vile in čačka muda.......in zavestno nateguješ svoje delavce........te pa učiš, kako naj zavestno nategujejo kupce......ker zame je nateg, če se ti nekdo ne predstavi kot predstavnik nekega podjeta in te zvleče na sestanek pod pretvezo prijateljskega ali ljubezenskega srečanja......in vsi tako počno....nihče ne pravi "Kličem v imenu podjetja tega in tega in vas vabim na srečanje".....
|
|
|
|
RE: polomija na prvem "zmenku" 20.11.2010 18:36:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Me kar malo čudi, da se na tej temi še ni oglasil kakšen prepričan, da bi nas prepričal .
|
|
|
|
RE: polomija na prvem "zmenku" 20.11.2010 18:52:18
|
|
|
|
bayb77
|
Mene je enkrat en maltretiral za amway, ma to moraš bežat pred temi tipi, kakšna simpatija, samo biznis jih zanima
|
|
RE: polomija na prvem "zmenku" 21.11.2010 2:24:53
|
|
|
|
Vijoličarka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka ...te ne bo klical več. Če te bo, bodi samo odločna, da te investicija ne zanima in samo tako odgovarjaj na poplavo besed, ... NE. Ne. Bodi odločna, da te investicija ne zanima. Na poplavo besed pa mu odgovori: "sem mislila da bi rad seksal, pa vidim da ne" . In polava besed bo usahnila v trenutku . Odsvetujem. Kaj pa veš, koliko je tip zagret. Mogoče bi pa tudi seksal, samo da bi prodal... S tem se ni za hecat. Lahko je potem tako užaljen, da bo še sprožil neprijetne govorice.
|
|
RE: polomija na prvem "zmenku" 21.11.2010 8:59:17
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka ...Mogoče bi pa tudi seksal, samo da bi prodal... Lahko da bi, samo Naja ne bi.
|
|
|
|
RE: polomija na prvem "zmenku" 22.11.2010 14:03:22
|
|
|
|
bori2
|
IZVIRNO SPOROČILO: razglednica želim ti veeeeeeliko sreče pri naslednjem zmenku
|
|
|
|
RE: polomija na prvem "zmenku" 30.11.2010 19:27:56
|
|
|
|
bugimajstr
|
hehehehehe..naja jst sm mel pred leti podobno situacijo..je pršla tako daleč da me je celo peljala na predstavitev..seveda je blo za plačat pa nism hotu ..pa je ona plačala..in na konc sm se ji lahk sam smejal..hehe al je res kak folk tuk naivn d vrjame u take pravljice...je blo pa zanimivo..:)
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?