Spark -> za deževen dan (4.8.2005 12:31:43)
|
MOŽ IN ŽENA Mož pokoplje ženo.Takoj ji , da narediti spomenik. Nanj da napisati: TU LEŽI MOJA ŽENA, JAZ PA V MIRU POČIVAM DOMA ENA ŠOLSKA V šoli so se učili sklanjati in Janezeka pokličejo k tabli. ¨Janezek, kako se sklanja dedek?¨Brez kozmodiska zelo težko DIREKTOR IN BIN LADEN Direktor Merkatorja kliče Bin Ladna pa ga nadere:¨Laden kazao sam ti Tuš a ne Bush i rekao sam ti BTC a ne WTC,budalo jedna. ENA GREENPEASKA Gdaj veš, da si res debel? Ko ležiš na plaži , pa te začnejo člani Greenpeaca porivat nazaj v morje. PRAV "A je to prav?" vpraša Safet Janeza. "Toliko novih stanovanj, jaz pa še živim v baraku!" "Ne, ni prav. Reče se: v baraki! Učitelj vpraša: "Kako toplota in mraz vplivata na raztezanje in krčenje ?" Janezek odgovori: "Poleti, ko je toplo, so dnevi daljši; pozimi, ko pa je mraz, pa so dnevi krajši." Gre Janezek z mamo po cesti in jo vpraša, če mu lahko kupi sladoled. Mama pa mu reče: "Ne Janezek, boš postal okrogel in debel, če boš lizal sladoled." Pride mimo nosečnica v 8. mesecu nosečnosti. Janezka pograbi hudobija in ji reče: "Kaj pa si ga lizala!" Janezek: "Babi, a ti res spiš tako, da imaš noge pokrčene?" Babi: "Ja, sinko, tako je." Janezek: "Kdaj jih boš pa stegnila?" Babi: "Ja, zakaj te pa to zanima?" Janezek: "Je rekel ati: Samo, da se tastara stegne, pa bomo kupili nov avto."
|
|
|
|