Obdariti otroke (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

anitaz -> Obdariti otroke (17.11.2010 9:43:51)

Kje oz. kam naj se obrnem, ker imamo namen podariti igrače otrokom, katerim starši ne morejo za miklavža ali božička kupiti ničesar? Na RK ne mislim nositi, ker ne bi  o tem, kam stvari romajo... Se obrnem na CSD?

ksenjak -> RE: Obdariti otroke (17.11.2010 9:46:17)

Akcija zbrianja sladkarij, barvic, balonov, igrač,... za otroke v Azilnem domu in otroke iz socialno ogroženih družin pod okriljem Zveze prijateljev mladine Moste

Tole zbiranje organizira moj sodelavec in jaz že nabiram stvari.

lp

Naja31 -> RE: Obdariti otroke (17.11.2010 10:00:25)

IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak

Akcija zbrianja sladkarij, barvic, balonov, igrač,... za otroke v Azilnem domu in otroke iz socialno ogroženih družin pod okriljem Zveze prijateljev mladine Moste

Tole zbiranje organizira moj sodelavec in jaz že nabiram stvari.

lp

a lahko malo več napišeš o tem? Ali daš kakšen link?

Imam en ogromen kup plišastih živali, ki bi jih nekomu podarila.

ksenjak -> RE: Obdariti otroke (17.11.2010 10:05:48)

Ga bom kontaktirala, da mi da kakšen podatek.

On je v prostem času prostovoljec pri takih stvareh in je ta mail poslal vsem zaposlenim na naši firmi. Tako, da mi bomo stvari kar njemu oddali, on pa bo potem urejal naprej.

lp

Spark -> RE: Obdariti otroke (17.11.2010 11:35:30)

A to potrebuje nove ali lahko tudi rabljene igrače?

ksenjak -> RE: Obdariti otroke (17.11.2010 11:46:09)

Evo tole mi je ravnokar odgovoril

Hej.
Ja no no treba da so glih nove, ampak je pomembno, da so čiste in nepoškodovane.
Lahko k meni dostavite v pisarno ali pa direktno v azilni dom, Cesta v Gorice 15, Ljubljana s pripisom »Za otroke«
Hvala & Lp Dejan

lp

Brbs -> RE: Obdariti otroke (5.12.2012 11:10:45)

Ve kdo za kako podobno lokacijo (za podarit rabljene igrače revnim otrokom) v MB in okolici?

Stanislava_ -> RE: Obdariti otroke (5.12.2012 18:05:21)

Mogoče Mladinski dom MAribor?

http://www.mladinski-dom-mb.si/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid=62

Stran: [1]