HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica* IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Zakaj pa žaljivo???? Če bi pa ona dala 'like' sliki mamice z dojenčkom, pa ne bi bilo do moškega žaljivo, ker ga na prelepi družinski sliki spljoh ni...? Ne štekam ravno, zakaj bi bila užaljena?! A potem, če ima opravka s kakšno čedno uradnico, je ne sme niti pogledati, kajk šele pozdraviti? Poglej, če njo to moti in če je ob tem užaljena, naj mu to pove. Če sem prav razumela, jo moti predvsem to, da lajka slike svakojakih žensk in sperejema prijateljstva vsake, ki kolikortoliko ok izgleda. Zdej, če bi bila to ena na mesec, bi ji verjetno dol viselo. Če pa se to dogaja na dnevni bazi, zna bit pa moteče. Seveda je pa odvisno od vsake posameznice. Mene bi npr. to tudi motilo. Pa ne zato, ker bi bila ljubosumna, ampak zato, ker se mi tak tip zdi otročji in taki mi pač ne sedejo. Slike mamice z dojenčkom, ki bi jo lajkala ona pa res ne moreš enačit s sliko ene na pol gole dečve. Pa pozdravljanja čedne uradnice. Ali pač. In mislim, da ni bilo mišljeno, da jo moti zato, ker je njemu všeč slika, na kateri nje ni, temveč zato, ker se pač tako zelo očitno slini po drugih. In to, da se tako zelo očitno slini po drugih, je zanjo verjetno žaljivo. Res pa je, da RRsupermame prenesejo vse zelo pokončno in take težave drugih malce težje razumejo. Pikica, predolg ogovor sem napisala, pa me je medtem ven zabrisalo morda je pa tako prav. Vedi le, da sem pošačšena, da me šteješ med superRR mame... Pokončna pa se trudim biti tudi brez tega naziva
|