okulist na Štajerskem za nedonošenčke (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Nedonošenčki

Sporočilo

Ninča77 -> okulist na Štajerskem za nedonošenčke (16.11.2010 10:39:25)

Lepo pozdravljene,

Ker je moj srček že star eno leto, bi naj imela okrog enega leta pregled pri okulistu. Zanima me, če katera ve, kateri je dober okulist v okolici Mb, Ptuja ali Slov.B. Sicer ne vidim nekakšnih napak, ampak me je strah malce škiljenja.  Pa še v bolnici so rekli, naj imava pregled okrog enega leta.

Lp

bambixxx -> RE: okulist na Štajerskem za nedonošenčke (16.11.2010 17:36:17)

verjetno ti lahko da tvoj pediater napotnico za pregled v MB bolnici. tam imajo prav ambulanto za nedonošenčke.

Ninča77 -> RE: okulist na Štajerskem za nedonošenčke (16.11.2010 18:49:14)

v bolnico sva hodila  in tam dobila ene par naslovov. Zanima me samo, če katera pač priporoča ker je najboljši. Sem klicala danes v ambulanto dr. Kanclerja v cankarjevi in naročajo šele v mesecu maju, samoplačniško pa lhko drug teden, stane pa okrog 50€.

Ninča77 -> RE: okulist na Štajerskem za nedonošenčke (16.11.2010 18:51:01)

hv ala vseeno

blev -> RE: okulist na Štajerskem za nedonošenčke (16.11.2010 21:08:02)

Zdravo, mi vozimo našo nedonošenko dr.Faležu.Ambulanto ima sicer v Sl.Gradcu.Je našo pupo tudi operiral in nima nobenih težav z vidom [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

DeHa -> RE: okulist na Štajerskem za nedonošenčke (16.11.2010 22:21:33)

Mi hodimo dr. Budimličevi.
Ima ambulanto za ortoptiko na očesnem v MB bolnici.
Je OK...
Čakalne dobe sicer o-la-la, a...to je najbrž sindrom današnjega časa...

DeHa -> RE: okulist na Štajerskem za nedonošenčke (16.11.2010 22:22:50)

A ja, pozabila sem omenit da dr. budimličeva redno pregleduje nedonošenčke na intenzivni negi.
Prav gotovo ve delati s temi našimi drobižki!

Davana -> RE: okulist na Štajerskem za nedonošenčke (17.11.2010 11:22:57)

Jaz sem mojega malčka pri enem letu peljala k dr. Kanclerju na Cankarjevi v Mariboru. Priporočam. Čakalna doba sicer precejšna - lahko pa se odločiš tudi za samoplačniški pregled.

Stran: [1]