vnetje ušes pri otroku in homeopatija (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> vnetje ušes pri otroku in homeopatija (4.8.2005 11:42:13)

Zdravo!

Moja enoletnica ima karnaprej vnetje ušes in je non stop na antibiotikih, pa sem našla tole. sama sem se že zdravla s homeopatijo in sem blazno navdušena. ima kdo kako praktično izkušnjo z otroci in tem problemom?

Zdravljenje vnetja srednjega ušesa pri otrocih od tretjega leta starosti
Homeopatija uspešno zdravi vnetja srednjega ušesa pri otrocih. Pogosti so primeri vnetja ušes, ki ga spremlja vročina. Pri tem je napačno zdravljenje teh otrok s pogostimi uporabami antibiotikov.
Sindrom vnetja ušes pri dojenčkih povzroča šok, ko nima zraven svoje mamice, zato začne jokati, hudo jokanje draži bobnič, napenja ožilje ušes in glave, kar poveča nabiranje krvi v glavo, in vse to pripelje do vnetja ušes.
Pogosto napačno zdravljenje, posebno z antibiotiki, resno škoduje otrokom, prav tako operacije grla, žrelnice, ki ostanejo kot trajne poškodbe za celo življenje!
Daljša homeopatska terapija korak za korakom uredi ORL sindrom in pozdravi ušesa otrok. Z zdravljenjem se lahko začne že v tretjem mesecu po rojstvu in traja do tretjega leta, ko se konča

lp, lara

darjatimci -> vnetje ušes pri otroku in homeopatija (4.8.2005 12:01:57)

Mi smo imeli v zadnjem času tudi probleme z vnetjem sr. ušesa in to gnojnim in brez temperature,največji problem skoz zamašen nos kar povzroča vnetje,imeli smo trikrat zaporedoma antibiotik,pa je zdravnica otorinolaringologinja mal popiz.kaj pediater misli,da ga naj da v laboratorij,on pa da izgleda da ima verjetno mali zoženje v ušesu in da to najbrž povzroča zamašitev in tako dalje,kdo ima prav ne vem,bomo videli kaj bo jeseni ko imamo kontrolo na ORL,trenutno,se ne bom preveč hvalila imamo zatišje.

Stran: [1]