Lenči_ -> RE: Mariborčanke 15. del (30.11.2010 11:06:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ojla punce. 2 tedna sem bila v bolnici, zato se nisem nič javila. Celo sranje. Kamenček (ali kamenčki, še sama ne vem) je ostal v žolčevodu in posledično je prišlo do razžirjenih žolčevodov, vnetja jeter in slinavke. Mislim, da sem že pisala, da je en dan k meni prišla dežurna zdravnica, naslednji dan sem šla do svoje, dala mi je 2 injekciji in bolečina nikakor ni popustila, bruhala sem in padla skupaj, zato je kar poklicala rešilca, ki me je odpeljal v bolnico in tam so me, ko so dobili rezultate krvi obdržali na endokrinološkem oddelku. En teden sem bila na infuzijah, nisem smela nič jest in pit, da se je stanje umirilo, naredili so endoskopski ultrazvok, bila sem že naročena na nek poseg na Bledu, kjer prerežejo vhod v žolčevod in ga sčistijo. HB je gastroenteorologinja predlagala, da prej poskusimo z zdravili za raztapljanje žolča, ker gre le za invaziven poseg, kjer so možne komplikacije. Potem se je vnetje počasi umirjalo, lahko hrano (žolčno dieto) dobro prenesem, slinavka še sicer ni čisto ok, ampak lahko od doma hodim na kontrole krvi. Upam, da se bo vse skupaj dokončno uredilo in da ne bo treba nazaj. Zdaj se kar dobo počutim. Kaj sem zamudila? Kaj novega? ojej, pozdravi se čim prej [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]
|
|
|
|