sami0804 -> RE: Mariborčanke 15. del (18.11.2010 7:45:40)
|
Za lažji začetek dneva[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Moz pride domov ob sedmih zjutraj in se skoraj zaleti v ženo, ki ga čaka na hodniku. Zena: "Nekam pozen si, superman?!" Moz: "Lahko ti pojasnim, draga. Zal mi je, toda bil sem s strankami..." Zena: "..in potem si z njimi razpravljal do sedmih zjutraj, kajne, superman?" Mož: "Počakaj da končam. Uspelo mi je pridobiti novo stranko, zato sem ga odpeljal na večerjo.." Zena: " .ki je trajala do sedmih zjutraj? Superman, nikar me ne imej za tako neumno!" Mož: " Priznam, da smo sli se v nočni bar na pijačo in smo bili tam do treh..." Zena: "..ja, ja, superman, do treh. In kje si bil do sedmih?" Mož: "Nooo, odsli smo se v striptiz klub, ampak jaz sem samo gledal, bil je živi dolgčas!" Zena: " Vse je v redu, superman, ti si samo gledal in čakal. Kaj naj ti se verjamem, superman?" Mož: "Pusti da končno povem do konca. In zakaj mi stalno govoriš superman?" Zena: "Zato, ker samo superman nosi gate preko hlač..." Na morju Mlada družinica z otrokom se odpravi na morje. Ata seveda takoj skoči v morje in zaplava. A glej ga zlomka, pripeti se nesreča, da mu kopalke nekako zdrsnejo s telesa in ubogi revež ostane v adamovi obleki. Brž na pomoč pokliče ženo, ki je na plaži, da mu naj vrže nekaj, da se ovije in pride iz vode. Žena brž pogleda okoli sebe in edino kar ima pri roki je otrokov slinček. Brž ga vrže možu v vodo. Le ta si ga zveže okoli svoje moškosti in pride iz vode. Cela plaža pa HA HA HA HA HA HA...... Začudeno pogleda na svoje mednožje, na katerem piše: RASTI, RASTI MAMINO VESELJE!!!
|
|
|
|