TomTaylor -> RE: s čim lajšat bolečine pri granulomu???!!! (16.11.2010 21:49:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: miapia Res se mi smiliš, samo ne razumem te, zakaj ne greš k zdravniku, pa makar samoplačniško. Ker če do zdaj zdravljenje ni bilo uspešno, tudi ne bo. Zob je treba odpret in zdravit od znotraj, če ne pa živec ven. Ne razumem dohtarjev, še manj pa pacientov, ki kar trpijo. Bolečina ni normalna, normalen pa tudi ni tvoj zobar, če ve za to. zob je bil pred tremi leti zdravljen, konkretno gre torej za mrtvi in zacementiran zob, ojačan z zatičem. Vse je bilo okej, dokler nisem nosila fiksnega zobnega aparata. Zobar, ne moj, ne katerikoli drug zobozdravnik v zvezi z dotičnim zobom več ne more storiti prav ničesar, zato sem napotena k maksilo-facialnemu kirurgu na apikotomijo. Jakaracman, tudi privatni zobni kirurg pri katerem že imam napotnico in določen termin me niti samoplačniško ne more vzeti takoj, razen če odpove katera od strank. Jutri kličem še dr. Slavca...Edina tolažba in upanje je, da čimprej prime AB. ....jebeno v glavnem...
|
|
|
|