Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rabljena otroška oprema 15.11.2010 22:38:20
|
|
|
|
zlatolaska
|
no ja tok ugodno pa spet ni glede na to da se grelnik na sliki 23 (roza barve) prodaja dražje kot sem jaz novega kupila v lidlu maja letos Pa tudi ostale cene so kar dobro zasoljene
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.11.2010 23:20:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.11.2010 23:35:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: rabljena otroška oprema 16.11.2010 6:47:50
|
|
|
|
mateyka
|
aha, umpa, a to je tvoja štacunca? ti, a ker maš ponudbo na facebooku, a to pošiljaš robo potem tudi po pošti ali kako?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.11.2010 7:28:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: rabljena otroška oprema 16.11.2010 8:00:33
|
|
|
|
abc100
|
Joj, kaj sem zdej nardila?!?! Upam, da nisem jaz kriva za tole zmešnjavo. Če bi vedela, da bo prišlo do tega, nebi gor linka dala. Tudi ni bilo mišljeno kot reklama. Sem dala na tole določeno stran ravno zato, ker je tukaj veliko mamic, ki kupujejo ali pa imajo za prodat kakšno stvar. Vseeno pa prosim še za kakšen LIKE tukaj.
|
|
[Brisano sporočilo] 16.11.2010 8:04:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: rabljena otroška oprema 16.11.2010 8:13:25
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Abc, nič nisi nardila Jaz se ti izključno zahvaljujem Je pa to nagradna igra kot vse druge pri katerih se zbirajo lajki in upam, da jih dobiš čimveč. Imaš pa hudo tekmico Žal imam prehudo tekmico.
|
|
RE: rabljena otroška oprema 16.11.2010 9:12:02
|
|
|
|
zlatolaska
|
Umpa - se ti opravičujem! Res prehitro me je razjezila cena in sploh nisem pomislila kako ta stvar poteka... me je zmotilo, ker vsak kupi rabljene stvari zaradi prihrankov in ker je pač novo dražje. Mi je pa jasno da je tukaj napaka staršev ker hočejo stvari prodati dražje kot so bile kupljene, pač zaslužek in mi je čisto jasno da to sploh ni tvoja krivda! Želim ti veliko uspeha v podjetništvu, in mogoče še jaz kaj oddam oz. "prodam" ko ne bom več rabila.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.11.2010 9:18:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: rabljena otroška oprema 16.11.2010 10:47:42
|
|
|
|
abc100
|
Ja, nekateri mislijo, da to v trgovini določijo cene. Ceno določi tisti, ki stvar hoče prodati, trgovina doda samo določen procent, oz. kakor ima to določeno. Tko da če hočemo mi dobiti skoraj toliko kot se kupi novo, potem pride res na koncu dražje. Bolje je dati malo nižjo ceno, pa se vsaj hitro proda. Pa tud, če se sam spraviš vse prodajat, ti to vzame veliko časa, pa potem te kličejo, pa zbijajo ceno,... Je tkole res najbolje narediti. In jest sigurno kontaktiram tako trgovino, ko bomo odrabili stvari. Prosim še za kakšen LIKE. TUKAJ Hvala!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2014 16:24:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?