Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: voZiček, ki se zloži čim bolj na malo 14.11.2010 19:49:20
|
|
|
|
branka81
|
Tudi mi ga imamo in smo zelo zadovoljni z njim,se super zloži in ne zavzame preveč prostora!
|
|
|
|
RE: voZiček, ki se zloži čim bolj na malo 14.11.2010 20:18:50
|
|
|
|
nusi
|
chicco trio living oz. lanski model autofix 4 m. Aja, za razliko od PP ima enojna kolesa in športni del se obrača v obe smeri.
< Sporočilo je popravil nusi -- 14.11.2010 20:19:42 >
|
|
|
|
RE: voZiček, ki se zloži čim bolj na malo 15.11.2010 10:03:44
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz imam pp pliko p3 in zavzame malo prostora, ročaje sem skrajšala in komot mi je šel v corso, ki sem jo imela... in tudi zelo enostavno zapiranje in odpiranje.... ck ck ck in je... :=)))
|
|
RE: voZiček, ki se zloži čim bolj na malo 15.11.2010 10:12:50
|
|
|
|
Nefretiti
|
Bugaboo cameleon se meni zdi trenutno......tudi jaz delam takšno raziskavo in se med PP Switch in Cameleonom ne morem odločiti. Sladnji je kake 200 EUR dražji :( Kolikor sem jaz gledala se tudi Quinny buzz zloži kar na malo, vsekakor pa se trikolesniki zložijo na manjše. Eden izmed marela sistemov je tudi CAM.
< Sporočilo je popravil Nefretiti -- 15.11.2010 10:14:25 >
|
|
RE: voZiček, ki se zloži čim bolj na malo 15.11.2010 10:35:42
|
|
|
|
*tajda*
|
Bebe confort Loola
|
|
|
|
RE: voZiček, ki se zloži čim bolj na malo 16.11.2010 16:15:21
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Mislim,da so najmanjši teli novi od Peg perego...
|
|
|
|
RE: voZiček, ki se zloži čim bolj na malo 16.11.2010 17:59:25
|
|
|
|
kaya2007
|
mi smo tudi iskali takega, na koncu kupili buzza...in ga po pol leta zamenjali za marelo od maclarna. če bi še enkrat kupovala voziček, bi kupila kakšno marelo, ki jo lahko uporabljajo tudi novorojenčki, ker sem sovražila zlaganje in štimanje vozička mogoče kakšno Aprico ali kaj podobnega.
|
|
|
|
RE: voZiček, ki se zloži čim bolj na malo 16.11.2010 22:04:30
|
|
|
|
Urska09
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nefretiti Bugaboo cameleon se meni zdi trenutno......tudi jaz delam takšno raziskavo in se med PP Switch in Cameleonom ne morem odločiti. Sladnji je kake 200 EUR dražji :( Kolikor sem jaz gledala se tudi Quinny buzz zloži kar na malo, vsekakor pa se trikolesniki zložijo na manjše. Eden izmed marela sistemov je tudi CAM. Prisegam na Bugaboo Cameleon. Enkraten voziček! Lahek, okreten, lepo se zloži, za vse terene....in zelo kvaliteten. Ne bi menjala. Naša tamala ima že 21. mesecev, pa je še vedno naš edini voziček. Ne rabiš nobene marele.
|
|
|
|
RE: voZiček, ki se zloži čim bolj na malo 16.11.2010 22:42:50
|
|
|
|
krasevka
|
Zagotovo je najmanjši Racaro Babyzen in naj bi bil kmalu v prodaji.
|
|
|
|
RE: voZiček, ki se zloži čim bolj na malo 17.11.2010 8:41:16
|
|
|
|
Nefretiti
|
IZVIRNO SPOROČILO: krasevka Zagotovo je najmanjši Racaro Babyzen in naj bi bil kmalu v prodaji. Wau.....tale je pa makina......ampak cena 1200 ?!
|
|
RE: voZiček, ki se zloži čim bolj na malo 21.11.2010 18:12:13
|
|
|
|
phelps
|
Austin Coletto, če iščeš kako bolj ugodno varianto...
|
|
RE: voZiček, ki se zloži čim bolj na malo 21.11.2010 18:22:50
|
|
|
|
poli*
|
Mi smo imeli plikota (smo ga ravnokar pospravili) in se mi zdi v redu, ker se zloži na malo in ne rabiš nobene marele. Pa tudi kvaliteta je zame osebno odlična, ker če bi imeli katerega drugega bi verjetno šel že v smeti in ne v klet.
|
|
|
|
RE: voZiček, ki se zloži čim bolj na malo 21.11.2010 18:28:15
|
|
|
|
tanjusi
|
Prodaš?
|
|
RE: voZiček, ki se zloži čim bolj na malo 22.11.2010 17:34:07
|
|
|
|
Teyla
|
Zdaj ne vem točno ali potrebuješ samo športni voziček ali tistega za novorojenčka, ampak midva sva kupila Hoco Master L, ki se res hitro in enostavno zloži. Športni del/košara je snemljiva tako da se ogrodje zloži in ne presega višine 30cm. Po moje gre še za sedeže v avtu, čeprav še nisva probala.
|
|
|
|
RE: voZiček, ki se zloži čim bolj na malo 22.11.2010 18:01:17
|
|
|
|
pajkica2
|
Meni se zdi da se tudi Joolz zelo na malo zloži? Sama imam mini avto, ampak na srečo s 5 vrati. Čez kakšna dva meseca bo čas za nabavo vozička, me kr mine ko vidim koliko je različne ponudbe in mnenj.
|
|
|
|
RE: voZiček, ki se zloži čim bolj na malo 5.12.2010 20:35:24
|
|
|
|
arruba
|
Joolz Day - lahek in enostaven za zložit, jaz ga vozim v Peugeotu 207 brez težav, če imaš še manjši prtljažnik, se snamejo tudi kolesa (zelo enostavno).
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2011 21:59:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2011 22:00:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.