Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Najboljše tv reklame 15.11.2010 18:38:40
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Nemogoče je mogoče - kovinotehna. (še zdaj uporabljava) NIč vam ne bo pomagalo, to je Jelovica. (tudi še vedno uporabljava). K vragu principi - Gorenjka (tudi ta pride dostikrat v poštev:). to sam lačan, to sam lačan, njam njam, njam, dobre su paštete, njam njam kvalitete. (paštete so bile pa ogabne). Kar se pa reklam za avto tiče, mi je bila všeč tista s šejkom in njegovim sinom: "Ampak oče, saj ima vse, kar imajo veliki!" "Ne bo šlo, sin, premajhen je". Od zdajšnjim mi je všeč slogan Lačen si ful drugačen - se je pa ne spomnim, samo mislim, da mi je bila všeč, vem, da sva se režala, da je to ful res . Pa tista za mleko, da naj nahranimo otroka v nas. men je tut všeč, sam so jo glupo prevedl in popolnoma ne-izkoristli Betty White ki igra v tej reklami (v originalu reče 'you're playing like betty white out there' al neki takega). Pa men je bla tut una všeč - vsi pomembni ljudje se vozijo na zadnjih sedežih... pa ena za scenica, k je pomahov z 'repkom' (=zadnjim brisalcem) ko je zapelju v garažo.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Najboljše tv reklame 15.11.2010 18:52:15
|
|
|
|
Felicita
|
zdej sm se še ene mal nostalgične spomnla (čeprov je sam 10 let stara?) http://www.youtube.com/watch?v=M1lWxko-ZYw (belinkini mostiščarji in domišljija) al pa tale: http://www.youtube.com/watch?v=VgbdiAx_RLE&playnext=1&list=PLC90C5B170F76F6B4&index=23 (jože, mi smo prpravlen'! požen!) p.s.: a ste kdaj opazli kok fraz v sleng pride iz reklam?
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Najboljše tv reklame 15.11.2010 23:51:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Všeč mi je pa tudi tista za Snickers - lačen si ful drugačen. Meni je bolj všeč v hrvaščini - kad si gladan, nisi svoj. Malecka jo je že kupila , Snickersov pa mama ne.
|
|
|
|
RE: Najboljše tv reklame 15.11.2010 23:56:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar se pa reklam za avto tiče, mi je bila všeč tista s šejkom in njegovim sinom: "Ampak oče, saj ima vse, kar imajo veliki!" "Ne bo šlo, sin, premajhen je". Ta je tudi legendarna - Ima vse kar imajo veliki. Čeprav od Cliov mi je še vedno najljubšaaaaaaaaaa ta http://www.youtube.com/watch?v=xvmrzV92Dnw - Clio MTV - še vedno! se spomnim, kakšen dan je bil, ko sem jo videla , čisto en poseben, in potem je padla tale reklama in je bil cel dan v zraku. To je dobra reklama, that makes the day.
|
|
|
|
RE: Najboljše tv reklame 16.11.2010 9:46:30
|
|
|
|
picola1
|
Men je bla pa una za katrco, k je un tip dobu četvorčke... Zdej mi je pa una huda za Pronto se mi zdi...K so vsi na slikah z obližem na čelu in pol una ženska briše prah pa kihne zraven in se udari v polico...No, pol veš, zakaj majo vsi obliže. Aja pa una za Ricola bonbone...k unga pocuka za brisačo...Kdo točno? Ricola... Pa una mi je bla seksi...k je una pesmca notr Kako ga čutiiiiiim, ko sem sama s seboj...Za neko pijačo, se mi zdi...(deit?) Mi je pa še bolj všeč gledat reklame, k v bistvu nikol ne pridejo na tv...Ker so čist necenzurirane in stokrat bolj odštekane, k une k lso še sprejemljive za tv...Sem gledala enkrat eno, k ena nizozemska družinica sedi v avtu in prižgejo radio, na radiu pa pesmica I wanna **** you in the ass...In oni se najprej spogledajo, potem pa začnejo ful migat z glavami (kao dober komad). No, reklama je za šolo tujih jezikov... Ta mi je najbolj huda...
< Sporočilo je popravil picola1 -- 16.11.2010 9:52:09 >
|
|
RE: Najboljše tv reklame 16.11.2010 10:10:37
|
|
|
|
koala
|
Meni pa je bila fuul dobra tista za Meli bonbone. Sedi vojak pred šotorom in kriči "Meli, moja Meli", pa ga deug vpraša "Zaručnica?" Pa oni prvi odvrne "Kome mar zaručnica, netko mi je drpil karamelu!".
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?