|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slabost
4.8.2005 9:52:57   
flecker
Pozdravljene vse nosečke!
Zanima me, kdaj in kakšne znake nosečnosti, slabosti ste imele?
Sem v 5. tednu, počutje čez dan je o.k., le proti večeru pa mi je slabo v spodnjem delu trebuha. Jem kar mi paše vse. Boleče dojke imam. Ponoči pa ful slabo spim... Zdejle pijem kavico :kava:, fajn se mejte ob takšnem super vremenu, ;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Slabost
4.8.2005 10:09:17   
potamčica
Oj!

Si pa res srečnioca, če lahk kavo piješ. Men je že ob sami misli na kavo slabo, pa sm tud v 5t.
Drugač mam pa slabosti razdeljene čez cel dan: mal zjutri, čez dan in zvečer, da je bolj pestro.

Uživaj!

(odgovor članu flecker)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Slabost
4.8.2005 10:24:22   
SaaS
Meni prve tri mesece ni bilo nič slabo, sem že mislila, da sem se izognila. Šele ene trinajsti teden mi je ratalo. Nisem bruhala, ampak slabo mi je bilo pa cel dan. Če sem se ulegla, je bilo bolje, tako, da sem spala dobro. Kava mi pa takrat tudi pod razno ni pasala. Najbolj mi je pasal krompir, kruh ali kaj podobnega. En mesec je trajalo potem pa kar naenkrat minilo.

(odgovor članu flecker)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Slabost
4.8.2005 12:04:48   
kataja
Tudi jaz sem tista, ki ji je slabo ves čas. Bruham sicer ne, to pa je tudi edina pozitivna zadeva pri vsem tem slabem počutju.
Kavico sem pred tem pila z največjim veseljem, :kava:z mlekom in smetano. Zdaj pa me že vonj po kavi moti.
Opazila sem tudi to, da takoj, ko kaj pojem (pa naj bo karkoli), se mi že kmalu za tem vse skupaj upira, če samo pomislim, kaj sem jedla. Vsekakor pa mi pašejo bolj slane (čips, smoki in drugi "zdravi zvarki")kot sladke zadeve.:zmeden::zmeden2:

(odgovor članu flecker)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Slabost
4.8.2005 13:34:59   
Badeja
Meni je bilo od petega tedna neprestano slabo, dan in noč. Bruhala sem 5 tednov, ko pa sem začela izgubljat težo, sem morala za 3 dni v bolnišnico, kjer sem dobivala infuzijo in vitamine. :( :(
Prav tako sem imela zelo boleče prsi in bolečine oz. krče v trebuhu. Te krče sem si lajšala z Magnesol šumečimi tbl.
Po 11 tednu se mi je stanje izboljšalo in končno sem začela uživat v nosečnosti... :)- :)- :)-

Lepo :nosecka: ti želim in čim manj začetnih težav!

Jaz pa se že počasi pripravljam na prihod našega :duda:

(odgovor članu flecker)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Slabost
4.8.2005 13:45:08   
stuhica
meni je tud kr naprej slabo in slabo , bruham sicer poredko vonj po kavi me blazno moti sicer jo pa od lanske IMN sploh ne pijem skorajdaveč pa tud eno leto bo kar sem nehala kaditi.. me pa dojke ful bolijo...

(odgovor članu flecker)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Slabost
4.8.2005 17:31:49   
bobek05
Pri meni so se slabosti začele v 6t in je trajalo do 12t.. Za znoret!! Prvi teden sem mislila, da bom kar umrla, ker se mi je zdelo, da imam vsak dan zastrupitev s hrano.. Potem pa se mi zdi, da se nekak navadiš, pa že veš kaj ti paše in kaj ne.. Bruhala pa sem bolj malo..

Sem bila pa tudi ful utrujena (že v 3t sem cel teden spala 12 ur na dan.. :)-:)- ), na prsih se mi zdi, da se mi ni nič kaj poznalo, jedla sem bolj lahko hrano (zaradi slabosti), mi je pa trebušček začel zelo hitro rasti (v 10t se mi je že fajn videl in takrat sem morala menjat vso garderobo).. spala pa sem vredu (razen na koncu nosečnosti :) )

LP Bobek

(odgovor članu flecker)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Slabost
6.8.2005 5:49:33   
Minka Pobalinka
Meni je bilo od 7 tedna pa cca. 12 stalno slabo.. no razen kadar sem jedla, tako, da sem potem stalno nekaj žvečila. Je bilo prav smešno, ker sem v službo vsak dan prišla s takimi količinami hrane, ot da bi delala v rudniku. 8)In so na koncu iz mojega stalnega prehranjevanja kar sami ugotovili, da sem noseča. :)-
Pa smrdele so mi najbolj neverjetne stveri..čokolada in piškoti npr. :zmeden2:
na kilah se mi pa to moje prehranjevanje na srečo niti ni toliko poznalo.. sedaj sem v 24 tednu in imam + 4 kg. :bravo:

(odgovor članu flecker)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?