Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kontracepcija po porodu 23.11.2010 14:18:46
|
|
|
|
pomlad08
|
IZVIRNO SPOROČILO: barni UH, zdaj sem jo našla na eni tuji strani. Cca. 500EUR! Jao. No, mi je ne bomo imeli. cyclotest je takorekoč ista naprava, ampak od druge firme in stane 189eur.
|
|
|
|
RE: kontracepcija po porodu 23.11.2010 14:23:35
|
|
|
|
astrid123
|
jaz sem cyclotest videla za nekaj manj, mislim da obstajata 2 vrsti.... No to je pa sprejemljivo..... večino cikla tale monitorček v plodnih dneh pa femcap
|
|
|
|
RE: kontracepcija po porodu 29.11.2010 23:07:54
|
|
|
|
Nataan
|
Ja, tile računalniki plodnosti niso poceni, vendar če pogledaš za koliko časa jih imaš pa še koliko ti je prihranjeno, ap mislim, da so vredni svojega denarja. Tista, ki uporablja ovulacijske teste pa dolgoročno zapravi veiko veliko več. Jaz svojega Lady Compa ne zamenjam za nič na svetu. Če pa je Cyclostest cenovno tako ugoden, pa res ne bi imela pomislekov. Če sem prav prebrala, si lahko v času plodnih dni z urinom preveriš še raven hormonov in poleg temperature dobiš še en dokaz, da je ali pa ni prišlo do ovulacije. To verjetno pride v poštev predvsem za tiste, ki želijo zanosit. Te "funkcije" Lady Comp nima, zato je mogoče Cyclotest še boljši. Če ga katera ima, naj še kaj napiše, ker me res zanima, če deluje na enak način kot Lady Comp. Imam kar nekaj prijateljic, ki so se prav tako kot jaz odločile, da tabletk ne bodo več jemale in bi jim rada še kaj več povedala o tej cenovno bolj ugodni varianti.
|
|
|
|
RE: kontracepcija po porodu 11.12.2010 19:56:17
|
|
|
|
astrid123
|
Nataan, kako si zadovoljna z Lady Comp-om, kaj pa uporabljaš v plodnih dneh, ko ti gori rdeča lučka? Imaš FemCap ali kondome.....? Aja pa še tole, si imela Lady Comp preden si zanosila, ti je pomagal hitreje zanositi? pozdravčke,
|
|
|
|
RE: kontracepcija po porodu 5.1.2011 8:56:44
|
|
|
|
Nataan
|
Lady Comp sem po prvem porodu uporabljala kot pripomoček za kontracepcijo. V prvem letu sem v plodnih dneh kot dodatno zaščito uporabljala tudi Femcap in Contragel. Oba sta brez hormonov in brez škodljivih snovi. Ko sem želela ponovno zanositi, mi je bil Lady Comp res v veliko pomoč. Zanosila sem trikrat, v prvem poskusu, saj sem z Lady Comp natančno vedela, kdaj imam ovulacijo. Dvakrat sem žal imela SS, najverjetneje zaradi prekratke lutealne faze, kar sem lahko z lahkoto nadzirala z Lady Comp. To je faza cikla med ovulacijo in menstruacijo. Z zeliščnimi čaji in spremembo načina življenja, predvsem z manj stresa, se je lutealna faza ponovno podaljšala in uspešno sem zanosila. Meni je Lady Comp res pomagal in ga priporočam.
|
|
|
|
RE: kontracepcija po porodu 5.1.2011 11:30:29
|
|
|
|
RAKICA2007
|
tudi po drugem porodu se bom definitivno odločila za Mireno in to kar takoj - po prvem pregledu (6.tednov)
|
|
|
Kje živite?Sandrinsamostojna hiša (
49%)
večstanovanjska hiša (
16%)
blok (
30%)
dvojček (
1%)
vrstna hiša (
4%)
Število vseh glasov: 421Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!