lottyka -> RE: Novemberke 2010 III. del (20.11.2010 9:11:39)
|
Dobro jutro, Najprej čestitam vsem novim mamicam!!! Včeraj ni bilo nič časa za pisanje, je bil Žan kar veliko pokonci, ga je nekaj malega zvijalo. Mislim da še niso krči, bolj prdenje . Tako da sva čez dan bolj kot ne na kavču, da je na dosegu roke, ker drugače moram skoz vstajat. In kot kaže bo danes še en tak dan. Mi je tok hudo, ko ga ne morem še imeti veliko po rokah, ker me začne spodaj vse bolet , komaj čakam da bom lahko normalno sedela in imela Žana v naročju. Tako da se sedaj crkljamo bolj kot ne vodoravno. Tudi dojimo se samo v leže, upam da se bomo naučili kasneje tudi v sede. Drugače pa smo bili včeraj zunaj kar ene 2 ure, je tok pasal. Svež zrak, sprehod, naj gre že ta dež stran, da se bomo vsak dan lahko potepali. Evo zdej pa upam da me bo pustil da pojem zajtrk, potem pa bom že prve cunje št.56 pospravila stran. Ja naš tok raste da je pri 3 tednih že prerasel skoraj vse št. 56. No edino od H&M bodiji, pa od Katja&Alen bodo še za kakšen teden ostalo pa je že mal tesno. Tako da gremo počas na št. 62, sam tu ene stvari so o.k. v drugih pa še plava. Kok je res razlika pa čeprav ista št., šele takole vidiš. Je pa Žan dobil polno pikic po obrazu, kaže nič da bi ga kaj motilo, zdej pa ne vem al se mu to koža čisti al je kaj drugega . Kot bi bili drobni mozojčki. Ne vem al naj ga kam peljem pokazat al naj počakam do ponedeljka in kličem patronažno ? Ima pa samo po obrazu. A ima še katera probleme z pikicam po obrazu? Drugače pa vidim da ste naše nosečke že vse v nizkem štartu, vas je tok zanimivo brat. Ampak vseeno pajac, library, škorpijonček, severnica77 šcccc šcccc gremo že v P po [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].
|
|
|
|