lottyka -> RE: Novemberke 2010 III. del (16.11.2010 12:56:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: november2010 obroč - obvezna oprema!!! jaz sen ga imela že s sabo v P, sem kar mal sumila, da bom spet kake šive fasala, in ga uporabljam že od prvega dneva dalje..... in zdaj lahko že čist normalno tud brez sedim. PRIPOROČAM! Ja, jaz sem mela tud s sabo v P obroč, tega otroškega plastičnega za napihnit, ampak na njem nisem mogla sedet. Sem probala vsak dan pa ni šlo. Sem probala bolj napihnit, pa manj napihnit ampak enostavno ni šlo. IZVIRNO SPOROČILO: ječi12 lottyka se mi kr smiliš. ja kok si pa šivana? a si rastrgana al rezana? 18 dni brez sedenja.uau ej. js sm bla rezana prvič ampak sm na obroču useen sedela in dojila...nism mogla drugač... So me rezali, Meni se je 1 šiv odprl in 1 razlahljal, tako da mi je to povzročalo kar velike probleme. Koliko je rez dolg ne vem. Mi je pa patronažna rekla, ko sem jo spraševala koliko časa približno traja, da bo minilo, da nekatere sedijo že kmalu, da jaz pa imam kar ekstremno in naj pričakujem da bo trajalo kakšen teden več. Upam samo, da bo kmalu še toliko bolje, da bom lahko normalno hodila in da začnemo na polno vozičkat, zdej je kar podvig 500m prehodit. Zdele pa upam da vreme zdrži še malo brez dežja, da greva mal na sprehod. Sam da se zbudi, pa da se uštimamo, da bo suh in sit. Pol pa v voziček in malo na zrak. Bom šla prvič danes sama z Žanom ven. Upam, da dobimo še kakšnega novega Novemberčka danes. Dejmo punce, gremo hitro v Rim. Saj ene vidim da ste se že v vrsto postavle, da ne manjka veliko. Go go go. je tok lepo takšne novičke brat.
|
|
|
|