pearl -> RE: Novembrski malčki 2010 (24.4.2011 22:39:15)
|
Ojla, mi že tudi pokušamo hrano. Sedaj že štiri dni ni kakala, bom počakala do jutri, telovadiva, pa kapljice biogaja sem ji že dala pa nič in donat pijem, ker mi sedaj ob teh prazničnih jedeh enostavno paše, pa pri Zarji nič. Se mi zdi, da jo je zaprla banana, čeprav jo je samo poskusila, tako,da ji ne dam več. Danes sem ji tudi dala malo krompirja in letošnje špinače z vrta in je lepo pokušala. Glede dojenja pa sem si tudi jaz pri prvi postavila meje, če bo še kakšen otrok, ga bom dojila samo do leta. (Prva je bila dojena do 2,5 leta). Ni govora Zarjo bom dojila kako dolgo bo hotela , pa tudi do treh let. Ker je prva punca zdrava in lahko le na prste ene roke preštejem kolikokrat je bila bolna, pa čeprav ni ljubiteljica oz. ne je zdrave hrane, me je prepričalo. Dojenje za mamice, ki imajo to dragoceno življenjsko tekočeno, ki jo lahko otroku nudimo je naložba za življenje, še bolj kot hramba matičnih celic in razne fondkove police[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] , pa tudi če ziza postane cartica, pa kaj pol, otrok itak prehitro zraste in potem ti je žal za vsak zamujen trenutek. Dojenje in spanje v skupni postelji ter cartanje do onemoglosti CARSKO.
|
|
|
|