Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 25.1.2011 19:24:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. kje pa ste vse? a ste šetale z nama? ker mi2 z arwenko sva spet naredile par km, ampak sva porabljene kalorije hiiiiitroooo nadomestile s super evropino tortico face hehe ane? no ju3 pa šetnja, potem pa zumba zvečer. ma spet bo tempo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 25.1.2011 20:02:20
|
|
|
|
kpmk
|
tz - pa a to spet s tortico ? nadka30- da ti javim. prjatlca je delala teste za mano in ima izvid, jaz še vedno ne... in pazi to,... mala je full alergik in ji je sedaj po skoraj 2eh letih pokazalo minimalno (počasi izveni) alergijo na mleko, prej pa nikoli.... svašta !!!!!!
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 25.1.2011 20:46:30
|
|
|
|
Arwenko
|
evo še mene... šetnja je bila super, ampak tamala je u iber tečna od takrat naprej. Že v avtu se je začela sirena, pol popoldne samo tečkanje, ampak je nekako šlo, prejle kopanje super, zadovoljna, po kopanju pa tečna no, ko sem jo vzela ven iz banjice, jok, histeričen, tačas da sem jo obrisala, namazala, ji sčistila nos, histerija, zdaj je pa spila malo čaja in je v postli...bomo videli kako bo to... kpmk, kaj pa če bi ti malo poklicala, kje so izvide založili.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 25.1.2011 22:03:55
|
|
|
|
Anonimen
|
kpmk: ej, kaj pa vem... mislim da ne po vsaki šetnji pa tudi ne pade tortica noooo!!! drugače se pa strinjam z Arwenko, jaz bi na tvojem mestu poklicala in zatežila... Arwenko:
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 26.1.2011 10:15:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan! Kje pa ste danes vse?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 26.1.2011 12:26:02
|
|
|
|
strelka87
|
živjo. je imela morda katera v nosečnosti težave s krvavitvijo z nosu? men namreč ta teden teče po 2x na dan še ponoč. že včasih sm mela te težave v nosečnosti pa še bol. baje da je za nosečnost to normaln pojau? sm u 18tednu pa 1dan. baje da v zimskem času še to bol izpostauleno. kako ste si ve lajšale to težavo?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 26.1.2011 15:00:12
|
|
|
|
urskaf
|
Hej hoj! Danes je pa res zatišje tu gori. Jst bi imela pa eno vprašanje. 1.2. morava s Špelo v razvojno ambulanto v ZD Celje, k dr. Mariji Planinšek Bojovič. Mi lahko prosim katera pove kje najdem to ambulanto? Saj ZD vem kje je v Celju, sam to je pa tudi vse. Najlepša hvala! Strelka87, jst sicer nisem imela teh problemov, sem pa slišala, da bi lahko bil problem suh zrak v stanovanju, predvsem ponoči. Pa še tole sem našla na enem drugem forumu: Krvavitve iz nosu so pogostejše v času nosečnosti, ker je sluznica nabrekla, bolj občutljiva, žile se razširijo . Se pa da pomagat s kapljicami za v nos, tud s fiziološko tekočino. Sploh ponoči je dobro imet vlažen zrak. Pa treba je pazit, da uporabiš res mehke robčke in se ne brišeš pregrobo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 26.1.2011 15:10:57
|
|
|
|
kpmk
|
strelka- men je tud kri, samo ne na polno, tak k da bi mi vedn kak žilca počla urskaf-ravno danes sem imela RA - to je tu ko je otroški oddelek, ne vem kako ti razložit, tu med bolnico in ZD. tz - hehe sem že mislila da si pr vsaki šetnji privoščlita izvidi - zanima me že je nadka dobila
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 26.1.2011 15:27:10
|
|
|
|
lidik
|
urskaf to je tam ko tudi midva hodiva To greš kot da bi šla na zadnji vhod za zdravstveni dom - tu proti bolnici in namesto da greš v zdravstveni dom so malo levo ene takšne pomične vrate in greš skozi tiste vrate in potem na desno še skozi ene takšne vrate in kmalu boš videla razvojno ambulanto. No če se boš pa kaj lovila me pa pokliči pa bova na vezi da prideš do tja. Pa glej da mi poročaš kaj si zvedela !!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 26.1.2011 15:41:36
|
|
|
|
kpmk
|
danes smo bili v RA in imamo nove mere (v soboto bo stara 4m) in je rekla da naj jo kr že bolj pokončn držim, ker se sama steguje na polno: mere - 5530g - 60,50cm - 38cm
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 26.1.2011 15:42:34
|
|
|
|
Anonimen
|
kpmk: pa a veš, da sva dejansko šli na tortico?! ampak sva bili pa v Laškem tokrat ne v Celju. pa super za mere!!! urskaf: torej si 1.2. (v torek je to ane?) v Celju? ob kolkih pa imaš? greva potem na kavico?! eto Arwenko je pa danes doživela tečnega Filipa, čeprav sem potem ugotovila vzrok tečnobe. nekaj čez 12h je imel kosilo; 3/4 porcije kašice za 6.mesečnega otroka ter eno celo skuhano jabolko - skupaj zmešano. No in je pojedel skoraj vse. valda sem šla v šetnjo samo s čajem, če pa sem bila praktično doma ane. no in ko sva prišli na tortico (okoli 14h) mojega dragega otroka zgrabi nora tečnoba, kateri vzrok je bila LAKOTA. sva prišla domov pred 15h in je gospod eksal celo porcijo mleka. noro.
< Sporočilo je popravil T.Z. -- 26.1.2011 15:43:29 >
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 26.1.2011 15:51:34
|
|
|
|
kpmk
|
vidve sta face ampak danes po zumbi je treba domov in NIČ pol jest u me2 še kr okušava bolj, ker sva še kr na parih žličkah (se pozna na teži mora držat linijo ) priden Filip že na 3/4 aja AD3 - še danes so mi rekli v RA da mora imeti 7 kapljic, kjub temu da je na polno na AM nič mi ni jasn, no očitn je že tak prav
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 26.1.2011 16:03:06
|
|
|
|
Anonimen
|
ne ne, poje cel obrok - torej kosilo ima GH, ampak pač ker sem mu mešala jabolko + kašico od DMa, nisem naredila cele porcije kašice ampak "samo" 3/4...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 26.1.2011 16:05:36
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. ne ne, poje cel obrok - torej kosilo ima GH, ampak pač ker sem mu mešala jabolko + kašico od DMa, nisem naredila cele porcije kašice ampak "samo" 3/4... sem ti kr fouš.... bravo filip... zdej pa komi čakam da bomo mi tud vse na gh, ker tole mi že počas preseda tole njeno fujtranje ma mala je dama, ona mi spet neki štrajka s hrano, pa bi jedla, pa ne bi, pa ... he he ampak par žličk pa vedno pali
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 26.1.2011 16:13:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. ne ne, poje cel obrok - torej kosilo ima GH, ampak pač ker sem mu mešala jabolko + kašico od DMa, nisem naredila cele porcije kašice ampak "samo" 3/4... sem ti kr fouš.... bravo filip... zdej pa komi čakam da bomo mi tud vse na gh, ker tole mi že počas preseda tole njeno fujtranje ma mala je dama, ona mi spet neki štrajka s hrano, pa bi jedla, pa ne bi, pa ... he he ampak par žličk pa vedno pali itak, tipično žensko. če hočmo bit fine ne pojemo vsega ane drugače je pa sam zamenjal cel obrok za GH, sem mu mislila dajati samo po par žličk ampak je bil jok in je iz par žličk v enem tednu ratalo celo kosilo. faca je mali. ampak ni mi pa jasno kaj mu je pa danes. ima dan P(ožeruh) zgleda. že ponoči (ob 4h) je pojedel celo porcijo mleka kar nikoli ne... je pa potem spal do 8:30 ko je spet jedel (itak maznil celo flašo) in sem ga potem "držala budnega" (mu poskušam malce spremeniti ritem, ker tole spanje do 10 ali pa celo 11 ne bo šlo na dolgi rok), zaspal je okoli 11h pa do okoli 12h ko je jedel kosilo, in potem je bil že ob 14h (zgleda da) spet lačen. no, zdaj pa spi spanje sitega upam.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 26.1.2011 16:23:02
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo še mene, naša tamala je tudi ullltttrrraaaa tečka danes, eno uro sma doma in samo joka in tečka, pa še zvija jo malo. No, zdaj se je končno umirla in drema, prav paše odkrito povedano. Drugače pa ja, danes je bila šetnja v Laškem, lepa potka, ampak malo prekratka, imava s T.Z. kar daljšo turo v Celju.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 26.1.2011 16:32:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Drugače pa ja, danes je bila šetnja v Laškem, lepa potka, ampak malo prekratka, imava s T.Z. kar daljšo turo v Celju. ja, ta je za takšne dneve, ko bova bolj šminkirali kot rekreirali ampak tortice majo pa boljše
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 26.1.2011 16:57:27
|
|
|
|
Špelca21
|
Oj oj. No po dolgem času se spet javljam. Bila sva v selitvi in šele danes so nama prišli priklopit internet, tv in telefon tako da sem zdaj spet povezana s svetom. Kar veliko ste se razpisale ko me ni bilo tako da še nisem uspela vse prebrat . Da se pa še malo pohvalim včeraj sem imela zagovor diplome tako da je ta del uspešno za mano in lahko naredim kljukico. Sedaj pa sva že v intenzivnoh pripravah na poroko, jaz pa še na strokovni izpit. Bo še pestro. Lepo bodite!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 26.1.2011 17:28:49
|
|
|
|
urskaf
|
Hvala punce za pojasnila!!! Špelca, čestitam za diplomo!!! A ne, kak je fajn, ko lahko na tem mestu narediš kljukico!!! lidik, super, te bom poklicala, če bo treba. T.Z., jaaaaa, dobra ideja!!! Pregled imava ob 12. kak dolgo bo trajalo se mi pa niti sanja ne. Če ti ve mogoče katera druga povedat.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 26.1.2011 18:13:47
|
|
|
|
obcinarka
|
evoooooooooooo izgubljena duša tu)))))))) sej ne morm verjet kolk ste načvekale, kaj mate vse tak pridne otročke???? .. jaz sm mela ovire -tehnične narave, sploh se nisem mogla povezat na RR, za .. kako smo?? dans iz posvetovalnice, smo bli pohvaljeni pridobili 950g, kar je uauauau najvažnejše, no, glede na to da naš polhec spi in spi...)))resno.. mi je dohtarca zabičala da nobenega zbujanja ponoči, resno.. jaz sm mela pa kar slabo vest k ni jedla 5 ur skratka.. smo zeloo pridni, čez dan se zabavamo, hodimio ven -jah bejbe morm en avto nakupit, ker sm zdej bolj kot ne brez, pol pa uletim na vaše sprehode... .. zdravi smo, jaz apetit do urnebes še kar.. pijem čaje, vodo, jem kot slon, resno)).. mala je dobila malce mozoljčkov, pa zanimivo po vratu in malce zadaj na tilniku?? po obrazu ravno ne.. mi je dohtarca dans rekla da naj z mojim mlekom saniram stvar??? ok, kamilice štekam, ampak ravno mleko?? kaj pravte? vidim da ste že aerobnoa aktvivne)) fajn, tista zumba tud men diši, počakte še mal... vidim da je nekaj novih, lepoooooooo dobrodošle... a bomo spomladi eno feštico nardila al kako?? spoznavni dan jaz sm ponavadi akter v takšnih zadevah, tako da... no tole na brzino,mmoram še v pikapolonico skočit, bejbica spi.. mejte se, pa me vrnite na listo, noooooooooo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 26.1.2011 19:19:51
|
|
|
|
strelka87
|
punce kam ste hodile v materinsko šolo v celje? kok prej se je treba prjavt? pa če lahka mal opišete kk zgleda :) hvala.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 26.1.2011 19:34:54
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: strelka87 punce kam ste hodile v materinsko šolo v celje? kok prej se je treba prjavt? pa če lahka mal opišete kk zgleda :) hvala. Jaz sem bila v Mariboru, tak da ti težko pomagam.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 26.1.2011 19:58:54
|
|
|
|
Anonimen
|
eto iz zumbe, je blo spet fino, sicer sem se malce bolj spotila kot v ponedeljek ampak je še ql tempo no MŠ: jaz sem hodila v Laškem in ti tudi ne morem pomagati. obcinarka: ojla nazaj! kpmk: mmmmmm gobice z jajčko mam za večerjo, vidiš, ni tortica Arwenko: v ponedeljek!!! pa brez izgovorov! feštica: glede na to, da se še za šetnjo vse samo pogovarjate (razen Arwenko in kpmk) jaz ne organiziram nič. k.... vas gleda, čist ste neresne. če bi bil res interes po druženju bi se vas več pridružilo sprehodom!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 26.1.2011 20:55:04
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo, jaz na robu živčnega danes, resnično... Zdaj se je tamala končno pokakala in močno upam, da je to bilo to no, da je bila zaradi tega tečna in da bo zdaj ok. Zdaj smo jo ravno umili, pa nosek čistli, je mela čisto zabitega ne, zdaj je še pojedla eno rundo, zdaj pa grem pravljico čitat in jo dam spat. T.Z. itak da velja za zumbo, že komaj čakam. Aja, pa jutri ne grem v MB, tak da če boš za in bo vreme, prosim lepo šetnja
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 26.1.2011 21:49:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ej arwenko a veš, da mi je A. jamral, da je bil F. tudi super tečen? zgleda, da je res nekaj v zraku. jaaaaaa, itak velja za šetnjo!!!! ampak tokrat prosim lepo RES brez tortice!!!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?