|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
18.1.2011 7:53:13   
nadka30
dodalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
18.1.2011 8:39:54   
strelka87
evo nosečke no po večoni tiste ki ste me dodale že cartate svoje sončke...sprejeto :)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
18.1.2011 10:35:00   
Arwenko
Evo, mi smo s posvetovalnice, vse ok, smo težki 3700g in dolgi že 54 cm user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu strelka87)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
18.1.2011 11:19:31   
Anonimen
kpmk: joj sem pozna verjetno ane? pošljem sms!!! če pa še vidiš tole pa okoli 13h v Celju!

arwenko: iiii šetnja šetnja!!!! super za mere!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1204
18.1.2011 11:46:02   
nadka30
KITAJSKI HOROSKOP
TIGER
Rojeni v letih: 1902, 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010
Osnovni element: les
Barva: zelena
Jin/Jang: bolj jang
Letni čas: zima
Najljubši mesec: februar
Najbolje se ujema: konj, pes
Najslabše se ujema: opica
+ zanesenjaški, resen, duhovit, družaben, privlačen, prisrčen, močan, pogumen, optimističen
- nemiren, impulziven, nepotrpežljiv, zaletav, vzkipljiv, nepremišljen, nečimern, zahteven, trmast user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
18.1.2011 16:11:31   
kpmk
tz - jaaaa nisem vidla user posted image  sva z malo prišli ravno domov .... danes ni bila cepljena user posted image
evo alarm, se še javim user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
18.1.2011 16:12:41   
nadka30
kpmk- si že dobila izzvide iz bolnice glede alergijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
18.1.2011 16:54:55   
kpmk
nadka30- ma kaki ne še, sedaj sem dobila samo za RA in jo imamo jutri teden

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
18.1.2011 20:17:08   
Arwenko
Punce vprašanje...kaj naj zdaj naredim. Danes smo dobili AD3, doma pa imam tudi D3 kapljice. A naj zdaj začnem uvajat AD3 normalno, pa pol vidim, kako bo s krči? Pa glede uvajanja...ali naj uvajam po navodilih, torej vsak dan 1 kapljico več, ali počasneje, kolega mi je rekel, da sta po več dni vsako kapljico in da nista imela težav. Skratka...mnenja prosim, da se bom lažje odločila user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
18.1.2011 20:23:25   
kpmk
jaz sem ji začela šele sedaj pri 3m dajat AD3... ampak sva imele težave
moje mnenje, poskusi z AD3 in daj en in drug dan eno, pa potem 2 dni 2 ,.... itd, pa boš vidla,... še vedno lahko greš na D3 kapljice, če bo kaj narobe..... lahko pa da ne bo NIČ... moj sinek ni imel nobenih težav, sva jih imela od začetka do konca, čisto po navodilih, sedaj pa šele pri 3m.... res poskusi, lahko da bo vse ok!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
18.1.2011 20:51:43   
Anonimen
jaz sem začela uvajati pri 5dneh in ni bilo nobenih težav... sem pa uvajala en dan eno, drug dan dve, pri 6 sva imela nekaj malega težav in sem vztrajala na 6 kapljic en teden pa potem dodala še eno.... ampak če se ne motim ti tako in tako je greš do 7 ker ne dojiš user posted image

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1211
18.1.2011 21:32:18   
Arwenko
Ja, do 7 gremo ja, se pravi uvajanje bi bilo 1 teden in to mi je mogoče malo hitro. Bom videla, jutri zjutraj ji bom prvo vsekakor dala, potem bomo pa videli dalje. Zdaj je imela ene 3 dni praktično brez krčev ali pa čisto čisto malo no, bolj napenjanja od vetrov, pa bomo videli kakšna bo reakcija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
18.1.2011 22:27:40   
Anonimen
zakaj pa do 7? ker 7 kapljic je za tiste, ki polno dojijo!!!! če daješ am pa ta že vsebuje nekaj a in d vitamina in je treba paziti, da ne "overdose-iraš"! mene je to pediatrinja opozorila in mi je rekla, da če bo samo na am naj dam 4 kapljice, glede na to, da pa še 2 obroka dojim dajem pa 5 kapljic + sonček.

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1213
19.1.2011 6:09:35   
kpmk
jaz sem pri sinku (AM) dajala po 4 kapljice, tudi zaradi letnega časa,sedaj pa kljub temu da je mala na AM moram dajati po 7 (sedaj sva na 4user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
19.1.2011 8:06:12   
kpmk
nadka30 - verjetno še nimaš izvida, ne? ko ga dobiš daj mi prosim javi.... jst bom pa klicala eno prjatlco, da malo povprašam, če je že kaj dobila in če je klicala

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
19.1.2011 9:33:45   
nadka30
kpm- ne nisem še nič dobila to pa sedaj že res malo dolgo traja ne verjamem da imajo toliko delauser posted image user posted image user posted image user posted image , sam nimam pojma kam naj pokličem če kaj izveš mi javi.

arwenko. glede ad3 kapljic, jaz sem začela pri enem mesecu oz. od takrta naprej ko sem imela prvi pregled pri pediatru, začela sem tako da sem dala prvi teden po eno kapljico, drugi teden po dve tretji po tri in vse tako daleč da sem sedmi teden prišla na 7 kapljic.Sem pa kapljice dajal takoj zjutraj ko se je zbudila ker ponavadi se krči zaradi kapljic pojavijo po 10-12 urah ( to je preverjeno sigurno drži)user posted image ,
No glede količin tudi jaz poznam eno , ki dodaja umetno mleko in so ji rekli da več kot 4-5 kapljic ne sme datiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sto zdravnikov sto čuda sedaj pa vedi kdo ima prav.user posted image user posted image user posted image user posted image .

No jutri pa nas čaka ceplenje upam da ne bo prehudo me pa malo zanimajo kakšne mere smo pa da vidimo če smo sedaj dobili kaj več gor kot pa prejšni mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
19.1.2011 11:50:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

ker ponavadi se krči zaradi kapljic pojavijo po 10-12 urah ( to je preverjeno sigurno drži)user posted image ,

pri nas je bilo po nekje 7 urah pri 6 kapljicah 2 dni "hudo"... tako da preverjeno, sigurno.... pa nista 2 otroka ista no!

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1217
19.1.2011 11:54:01   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

ker ponavadi se krči zaradi kapljic pojavijo po 10-12 urah ( to je preverjeno sigurno drži)user posted image ,

pri nas je bilo po nekje 7 urah pri 6 kapljicah 2 dni "hudo"... tako da preverjeno, sigurno.... pa nista 2 otroka ista no!

t..z tukaj mislim na naši dve punci pri obema se je pojavilo po cca 10 urah, kako je pri drugih ne vemuser posted image , mislila sem povedat samo da se krći pojavijo po nekaj urah in ne takojuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
19.1.2011 12:05:27   
Arwenko
Meni je pediatrinja rekla naj grem do 7 kapljic, pa ve, da smo na AM izključno. Berem pa zdaj tudi v navodilih, da pri otrocih hranjenih z AM se daje do 4 kapljice. Eh, bomo videli, zdaj sem hi dala eno kapljico, pol pa dalje, se bom sproti odločala. user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
19.1.2011 18:06:51   
Anonimen
nadka: saj vem, saj vem.

arwenko: itak, po feelingu!!!

eto bejbe, avto sem menjala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1220
20.1.2011 10:45:27   
nadka30
dan
t.z. - super za avto in kaj si nabavila sedajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , drugače pa vem da me ti zastopiš in točno tako kot si rekla vsaka mamica najboljš ve kaj je najboljš za otroka in pač uporabiš filing, boš videla kako ti bo reagirala na kapljice če vidiš da ni problema daš eno več čene pa devaš par dni isto količino slej kot prej boš prišla na 7 kapljic..

In kje se skrivate vse nič vas ni na rr no saj mene tudi ni veliko sem dokler se je dalo izkoristila vsak sonček no včeraj sem pa se ubadala še z tavečjo je nekaj kuhala ampak je danes bilo že ok.Drugače pa smo danes imeli pediatra imamo nove mere veliki smo 64cm in imamo ponosnih 6910g, baje smo čist za na modno pistouser posted image user posted image user posted image .Ceplenje malo smo zajokali ampak se je dalo preživet no bomo videli kakšno bo stanje kasneje ker sedajle spi kot polhek v začetkumarca nas čaka še eno ceplenje potem pa imamo nekja časa baje mir pred njimi, glede GH me ni nobeden nič vprašal jaz pa tudi nisem nič rekla delam po svojem občutku malo pojemo malo špukamo v glavnem na veliko uživamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tale rr je te dni kar malo zamrl občinarke že dolgo ni bilo nič kaj na okrog, t.z.- kaj veš kako je kaj lidik sta še z Janom v bolnici???????????????tudi urskaf ni bila že dolgo nič kaj tukaj?????????v glavnem punce uživajet.

kpmk.- pa da ti povem jaz sem imela 7.1. razvojno in sem danes že dobila izvide, na testiranju sem bila pa 9.12.2010 pa nimam še nič in sedaj se človek vpraša kaj za h.....a delajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še en bogi izzvid ne morejo napisat in poslatuser posted image user posted image user posted image user posted image .

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
20.1.2011 11:32:28   
Tik tak
Drage nosečnice in mamice, lepo pozdravljene!

Vsem, ki še čakate svoje sončke, da se vam pridružijo želim vse lepo in veliko zdravja, mamice pa sprašujem:

Je morda katera, ki ji je malček dolgčas, je veliko sama s svojim malčkom/malčico in ima željo po druženju z drugo mamico? Jaz sem namreč "sveža" celjanka - maja smo se preselili in nikogar ne poznam. Ker najin ati cele dneve dela, sva z Ivono Nejo (rojena 8.8.) veliko sami in bi se z veseljem podružili, sprehodili s katero drugo mamico, ki je na podobnem...

Skratka...če je katera za, s pikico čakava :)

Pozdravček!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
20.1.2011 12:08:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tik tak

Drage nosečnice in mamice, lepo pozdravljene!

Vsem, ki še čakate svoje sončke, da se vam pridružijo želim vse lepo in veliko zdravja, mamice pa sprašujem:

Je morda katera, ki ji je malček dolgčas, je veliko sama s svojim malčkom/malčico in ima željo po druženju z drugo mamico? Jaz sem namreč "sveža" celjanka - maja smo se preselili in nikogar ne poznam. Ker najin ati cele dneve dela, sva z Ivono Nejo (rojena 8.8.) veliko sami in bi se z veseljem podružili, sprehodili s katero drugo mamico, ki je na podobnem...

Skratka...če je katera za, s pikico čakava :)

Pozdravček!

Kot vidiš se nekatere že dobivamo in se brez problema pridružiš!!! Drugače pa jutri vem, da Arwenko še ni nazaj v Celje, ker je v Mb; tako da če bo vreme se lahko mi2 dobiva na sprehodu... do jutri se bo tudi že menda malce "sčistil" park in bo luštno vozičkati.

(odgovor članu Tik tak)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
20.1.2011 14:44:22   
Tik tak
Pozdravljena T.Z.!

Kako lepo, da si tako hitro odgovorila! Se mi je kar nasmeh narisal na obrazu! :) Najlepša hvala za povabilo, gotovo se vam pridružim! Ampak žal ne tam do srede naslednjega tedna, ker greva z Ivono Nejo na počitnice k babici in dedku :) Se pa takrat dogovorimo. A se vas veliko s tega foruma dobiva? Kam pa hodite kaj na sprehode?

Lepo bodite, pa držimo pesti, da se vreme čimprej vrne v stanje preteklih dni...

Pozdravček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
20.1.2011 16:12:04   
Anonimen
eto, zdaj imam pa čas odgovarjati, prej sem bila "leteča"... banka, ue (sem šla rezervirat tablice za avto in sem dobila noro lepo tablico heheheheh) pa še ena banka pa... F. se je pa ta čas zabaval pri moji mami. sta bila oba vesela user posted image

nadka: suziki liano sem nabavila. mali velikan ali pa veliki malček... u glaunem dovolj prostora za nas 3, verjetno tudi dovolj prostora za takrat, ko bomo 4je... ampak vseeno dovolj majhen/kompakten avto, da ga z užitkom vozim. čeprav se mi je pa srce trgalo, ko sem predala micro...
itak, vse delamo po filingu, saj normalno, da dva nista enaka no. če je nekaj ok za Filipa ni nujno dobro za Melanie in obratno. čeprav ta 2 je treba na podobne stvari navaditi, da ne bosta imela potem težav, ko bosta poročena user posted image user posted image user posted image user posted image
glede lidik nič ne vem, jo moram poklicati ampak preprosto ne najdem časa user posted image  ali sem naokoli ali sem doma pa me F. okupira ali pa smo potem že vsi trije tistih par minut ko smo skupaj... mnja... upam, da bo vse ok, no itak da bo ok, upam, da bosta kmalu doma če še nista.

tik tak: "stalni" sva z Arwenko, drugače pa se je opogumila le še kpmk, da se mi je pridružila user posted image  ostale nekaj "stavkajo" pri tem druženju, ne vem kako to user posted image  ture pa prilagajamo. mislim, da se bova naslednji teden enkrat z Arwenko pa res dobili v Laškem če bo vreme. no, MORA biti vreme!!! drugače pa povečini celjski park pa potem mimo bazena, čolnarne,.... pa naprej. luštna tura. aja, pa obvezna kavica in včasih tortica user posted image

(odgovor članu Tik tak)
  Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?