Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 18.1.2011 7:53:13
|
|
|
|
nadka30
|
dodala
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 18.1.2011 8:39:54
|
|
|
|
strelka87
|
evo nosečke no po večoni tiste ki ste me dodale že cartate svoje sončke...sprejeto :)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 18.1.2011 10:35:00
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo, mi smo s posvetovalnice, vse ok, smo težki 3700g in dolgi že 54 cm
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 18.1.2011 11:19:31
|
|
|
|
Anonimen
|
kpmk: joj sem pozna verjetno ane? pošljem sms!!! če pa še vidiš tole pa okoli 13h v Celju! arwenko: iiii šetnja šetnja!!!! super za mere!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 18.1.2011 11:46:02
|
|
|
|
nadka30
|
KITAJSKI HOROSKOP TIGER Rojeni v letih: 1902, 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 Osnovni element: les Barva: zelena Jin/Jang: bolj jang Letni čas: zima Najljubši mesec: februar Najbolje se ujema: konj, pes Najslabše se ujema: opica + zanesenjaški, resen, duhovit, družaben, privlačen, prisrčen, močan, pogumen, optimističen - nemiren, impulziven, nepotrpežljiv, zaletav, vzkipljiv, nepremišljen, nečimern, zahteven, trmast
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 18.1.2011 16:11:31
|
|
|
|
kpmk
|
tz - jaaaa nisem vidla sva z malo prišli ravno domov .... danes ni bila cepljena evo alarm, se še javim
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 18.1.2011 16:12:41
|
|
|
|
nadka30
|
kpmk- si že dobila izzvide iz bolnice glede alergije
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 18.1.2011 16:54:55
|
|
|
|
kpmk
|
nadka30- ma kaki ne še, sedaj sem dobila samo za RA in jo imamo jutri teden
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 18.1.2011 20:17:08
|
|
|
|
Arwenko
|
Punce vprašanje...kaj naj zdaj naredim. Danes smo dobili AD3, doma pa imam tudi D3 kapljice. A naj zdaj začnem uvajat AD3 normalno, pa pol vidim, kako bo s krči? Pa glede uvajanja...ali naj uvajam po navodilih, torej vsak dan 1 kapljico več, ali počasneje, kolega mi je rekel, da sta po več dni vsako kapljico in da nista imela težav. Skratka...mnenja prosim, da se bom lažje odločila
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 18.1.2011 20:23:25
|
|
|
|
kpmk
|
jaz sem ji začela šele sedaj pri 3m dajat AD3... ampak sva imele težave moje mnenje, poskusi z AD3 in daj en in drug dan eno, pa potem 2 dni 2 ,.... itd, pa boš vidla,... še vedno lahko greš na D3 kapljice, če bo kaj narobe..... lahko pa da ne bo NIČ... moj sinek ni imel nobenih težav, sva jih imela od začetka do konca, čisto po navodilih, sedaj pa šele pri 3m.... res poskusi, lahko da bo vse ok!
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 18.1.2011 20:51:43
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem začela uvajati pri 5dneh in ni bilo nobenih težav... sem pa uvajala en dan eno, drug dan dve, pri 6 sva imela nekaj malega težav in sem vztrajala na 6 kapljic en teden pa potem dodala še eno.... ampak če se ne motim ti tako in tako je greš do 7 ker ne dojiš
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 18.1.2011 21:32:18
|
|
|
|
Arwenko
|
Ja, do 7 gremo ja, se pravi uvajanje bi bilo 1 teden in to mi je mogoče malo hitro. Bom videla, jutri zjutraj ji bom prvo vsekakor dala, potem bomo pa videli dalje. Zdaj je imela ene 3 dni praktično brez krčev ali pa čisto čisto malo no, bolj napenjanja od vetrov, pa bomo videli kakšna bo reakcija.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 18.1.2011 22:27:40
|
|
|
|
Anonimen
|
zakaj pa do 7? ker 7 kapljic je za tiste, ki polno dojijo!!!! če daješ am pa ta že vsebuje nekaj a in d vitamina in je treba paziti, da ne "overdose-iraš"! mene je to pediatrinja opozorila in mi je rekla, da če bo samo na am naj dam 4 kapljice, glede na to, da pa še 2 obroka dojim dajem pa 5 kapljic + sonček.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 19.1.2011 6:09:35
|
|
|
|
kpmk
|
jaz sem pri sinku (AM) dajala po 4 kapljice, tudi zaradi letnega časa,sedaj pa kljub temu da je mala na AM moram dajati po 7 (sedaj sva na 4 )
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 19.1.2011 8:06:12
|
|
|
|
kpmk
|
nadka30 - verjetno še nimaš izvida, ne? ko ga dobiš daj mi prosim javi.... jst bom pa klicala eno prjatlco, da malo povprašam, če je že kaj dobila in če je klicala
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 19.1.2011 9:33:45
|
|
|
|
nadka30
|
kpm- ne nisem še nič dobila to pa sedaj že res malo dolgo traja ne verjamem da imajo toliko dela , sam nimam pojma kam naj pokličem če kaj izveš mi javi. arwenko. glede ad3 kapljic, jaz sem začela pri enem mesecu oz. od takrta naprej ko sem imela prvi pregled pri pediatru, začela sem tako da sem dala prvi teden po eno kapljico, drugi teden po dve tretji po tri in vse tako daleč da sem sedmi teden prišla na 7 kapljic.Sem pa kapljice dajal takoj zjutraj ko se je zbudila ker ponavadi se krči zaradi kapljic pojavijo po 10-12 urah ( to je preverjeno sigurno drži) , No glede količin tudi jaz poznam eno , ki dodaja umetno mleko in so ji rekli da več kot 4-5 kapljic ne sme dati sto zdravnikov sto čuda sedaj pa vedi kdo ima prav. . No jutri pa nas čaka ceplenje upam da ne bo prehudo me pa malo zanimajo kakšne mere smo pa da vidimo če smo sedaj dobili kaj več gor kot pa prejšni mesec
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 19.1.2011 11:50:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 ker ponavadi se krči zaradi kapljic pojavijo po 10-12 urah ( to je preverjeno sigurno drži) , pri nas je bilo po nekje 7 urah pri 6 kapljicah 2 dni "hudo"... tako da preverjeno, sigurno.... pa nista 2 otroka ista no!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 19.1.2011 11:54:01
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 ker ponavadi se krči zaradi kapljic pojavijo po 10-12 urah ( to je preverjeno sigurno drži) , pri nas je bilo po nekje 7 urah pri 6 kapljicah 2 dni "hudo"... tako da preverjeno, sigurno.... pa nista 2 otroka ista no! t..z tukaj mislim na naši dve punci pri obema se je pojavilo po cca 10 urah, kako je pri drugih ne vem , mislila sem povedat samo da se krći pojavijo po nekaj urah in ne takoj
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 19.1.2011 12:05:27
|
|
|
|
Arwenko
|
Meni je pediatrinja rekla naj grem do 7 kapljic, pa ve, da smo na AM izključno. Berem pa zdaj tudi v navodilih, da pri otrocih hranjenih z AM se daje do 4 kapljice. Eh, bomo videli, zdaj sem hi dala eno kapljico, pol pa dalje, se bom sproti odločala.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 19.1.2011 18:06:51
|
|
|
|
Anonimen
|
nadka: saj vem, saj vem. arwenko: itak, po feelingu!!! eto bejbe, avto sem menjala
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 20.1.2011 10:45:27
|
|
|
|
nadka30
|
dan t.z. - super za avto in kaj si nabavila sedaj , drugače pa vem da me ti zastopiš in točno tako kot si rekla vsaka mamica najboljš ve kaj je najboljš za otroka in pač uporabiš filing, boš videla kako ti bo reagirala na kapljice če vidiš da ni problema daš eno več čene pa devaš par dni isto količino slej kot prej boš prišla na 7 kapljic.. In kje se skrivate vse nič vas ni na rr no saj mene tudi ni veliko sem dokler se je dalo izkoristila vsak sonček no včeraj sem pa se ubadala še z tavečjo je nekaj kuhala ampak je danes bilo že ok.Drugače pa smo danes imeli pediatra imamo nove mere veliki smo 64cm in imamo ponosnih 6910g, baje smo čist za na modno pisto .Ceplenje malo smo zajokali ampak se je dalo preživet no bomo videli kakšno bo stanje kasneje ker sedajle spi kot polhek v začetkumarca nas čaka še eno ceplenje potem pa imamo nekja časa baje mir pred njimi, glede GH me ni nobeden nič vprašal jaz pa tudi nisem nič rekla delam po svojem občutku malo pojemo malo špukamo v glavnem na veliko uživamo . Tale rr je te dni kar malo zamrl občinarke že dolgo ni bilo nič kaj na okrog, t.z.- kaj veš kako je kaj lidik sta še z Janom v bolnici???????????????tudi urskaf ni bila že dolgo nič kaj tukaj?????????v glavnem punce uživajet. kpmk.- pa da ti povem jaz sem imela 7.1. razvojno in sem danes že dobila izvide, na testiranju sem bila pa 9.12.2010 pa nimam še nič in sedaj se človek vpraša kaj za h.....a delajo še en bogi izzvid ne morejo napisat in poslat . lp
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 20.1.2011 11:32:28
|
|
|
|
Tik tak
|
Drage nosečnice in mamice, lepo pozdravljene! Vsem, ki še čakate svoje sončke, da se vam pridružijo želim vse lepo in veliko zdravja, mamice pa sprašujem: Je morda katera, ki ji je malček dolgčas, je veliko sama s svojim malčkom/malčico in ima željo po druženju z drugo mamico? Jaz sem namreč "sveža" celjanka - maja smo se preselili in nikogar ne poznam. Ker najin ati cele dneve dela, sva z Ivono Nejo (rojena 8.8.) veliko sami in bi se z veseljem podružili, sprehodili s katero drugo mamico, ki je na podobnem... Skratka...če je katera za, s pikico čakava :) Pozdravček!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 20.1.2011 12:08:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tik tak Drage nosečnice in mamice, lepo pozdravljene! Vsem, ki še čakate svoje sončke, da se vam pridružijo želim vse lepo in veliko zdravja, mamice pa sprašujem: Je morda katera, ki ji je malček dolgčas, je veliko sama s svojim malčkom/malčico in ima željo po druženju z drugo mamico? Jaz sem namreč "sveža" celjanka - maja smo se preselili in nikogar ne poznam. Ker najin ati cele dneve dela, sva z Ivono Nejo (rojena 8.8.) veliko sami in bi se z veseljem podružili, sprehodili s katero drugo mamico, ki je na podobnem... Skratka...če je katera za, s pikico čakava :) Pozdravček! Kot vidiš se nekatere že dobivamo in se brez problema pridružiš!!! Drugače pa jutri vem, da Arwenko še ni nazaj v Celje, ker je v Mb; tako da če bo vreme se lahko mi2 dobiva na sprehodu... do jutri se bo tudi že menda malce "sčistil" park in bo luštno vozičkati.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 20.1.2011 16:12:04
|
|
|
|
Anonimen
|
eto, zdaj imam pa čas odgovarjati, prej sem bila "leteča"... banka, ue (sem šla rezervirat tablice za avto in sem dobila noro lepo tablico heheheheh) pa še ena banka pa... F. se je pa ta čas zabaval pri moji mami. sta bila oba vesela nadka: suziki liano sem nabavila. mali velikan ali pa veliki malček... u glaunem dovolj prostora za nas 3, verjetno tudi dovolj prostora za takrat, ko bomo 4je... ampak vseeno dovolj majhen/kompakten avto, da ga z užitkom vozim. čeprav se mi je pa srce trgalo, ko sem predala micro... itak, vse delamo po filingu, saj normalno, da dva nista enaka no. če je nekaj ok za Filipa ni nujno dobro za Melanie in obratno. čeprav ta 2 je treba na podobne stvari navaditi, da ne bosta imela potem težav, ko bosta poročena glede lidik nič ne vem, jo moram poklicati ampak preprosto ne najdem časa ali sem naokoli ali sem doma pa me F. okupira ali pa smo potem že vsi trije tistih par minut ko smo skupaj... mnja... upam, da bo vse ok, no itak da bo ok, upam, da bosta kmalu doma če še nista. tik tak: "stalni" sva z Arwenko, drugače pa se je opogumila le še kpmk, da se mi je pridružila ostale nekaj "stavkajo" pri tem druženju, ne vem kako to ture pa prilagajamo. mislim, da se bova naslednji teden enkrat z Arwenko pa res dobili v Laškem če bo vreme. no, MORA biti vreme!!! drugače pa povečini celjski park pa potem mimo bazena, čolnarne,.... pa naprej. luštna tura. aja, pa obvezna kavica in včasih tortica
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?