Arwenko -> RE: Celjske srečke nosečke II. del (6.1.2011 20:29:55)
|
Heheh T.Z. pol pa prideš jutri že s športnim delom [sm=smiley36.gif] Naša je pa bila menda ravno prav, razen mogoče bi ji rokavičke lahko dala, se mi zdi, da je imela rokice mrzle, ker se je pol v avtu odkrila. Jaz sem pa tak slabe volje [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Moja mami je dobila za božička tak komplet, ko se naredi odtis dojenčkove nogice ali rokice ne in sem ji hotla danes naredit, ravno ko je ta mala 1 mesec stara ne. In najprej mi moj itak sploh ni hotel pomagat, pol mi sicer nekaj je. Ampak naredila sem maso, pa tamali nogo noter potunkala in tamala se je drla ko jesihar, vlekla nogo ven, da jo je skoraj pod pazduho potegnila in pol ji dam nogo ven, obrišem in hočem roko potunkat, sem mislila, da ji bo lažje, zaradi položaja ne in v tem času se je masa že strdila, torej smo uničili paket. Ej, tak sem žalostna ne [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Saj vem, da ni konec sveta, pa vseeno mi je ful bad. Pa še moj se mi zdi, da mi prav privošči, da ni uspelo, ker se mu je itak zdelo ful brezveze.
|
|
|
|