cmokec -> oktober (4.8.2005 16:07:19)
|
Pozdravček od mene. Moram poročat, ker sem imela včeraj pregled. Kar s strahom se šla, ker nisem vedla kako in kaj. Stalno me nekaj boli v nožnici in špika. Pri zadnjem pregledu mi je bilo namreč rečeno, da imam vse omehčano a da sem zaprta. Seveda sem se bala če se bo to stopnjevalo in se bom začela odpirati. Pa je bilo vse v najlepšem redu. Bila sem tolk vesela, da se ne da povedat. Edino malo bakterij imam v urinu in nizek hemoglobin (107). Dobila sem nek čaj, svečke in sirup železa. Pol sem ga pa vprašala okoli poroda in mi je potrdil CR, edino v primeru, da pridem 5 cm odprta in bo pikica z glavico navzdol, takrat me pustijo normalno rodit. In ker sem se že prvič odpirala samo z umetnimi, je teh 5 cm prava iluzija. Tako da bom imela CR, kar mi je seveda čisto vseeno, samo da bomo zdravi in da bo porod še malo počakal. Pa še moj bo lahko zraven. Sem mu pa že rekla, da na operaciji pa jaz nebi bila. Pa je rekel, da on si pa želi bit zraven. Dober je, če si ne bo premislil. O, kolk sem napisala. Sam sem res tolk vesela. Je zgledalo, kot da bi s čelado na glavi prišla v ordinacijo, obsuli bi me pa s 1000 cvetki najlepših rožic. Pa še za kg ni nič rekel in težil. Skratka, popoln dan.
|
|
|
|