Stol za hranjene Peg Perego Newborn (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

pika555 -> Stol za hranjene Peg Perego Newborn (11.11.2010 16:39:52)

Pozdravljene!

Zanima me, ali ima katera tale stolček in kako se obnese??
Prima Pappa Newbornhttp://www.pegperego.si/si/prima-pappa-newborn-ballon-beige-i7736.shtml

LP

Hope2 -> RE: Stol za hranjene Peg Perego Newborn (11.11.2010 17:01:16)

Mi smo podedovali prima papa stolček in sem bila nad njim razočarana. Niti malo me ni navdušil. Imeli smo še trip trap stolček in lahko dam same pohvale. V prima papa je dete poleti zašvicalo oz se je potil. Hrano sem težko obrisala, predvsem pri šivih. Je ogromen, zasede veliko placa, trakci so bili non stop umazani, jih moraš kar v stroju prat... No men so vs eto bile slabe strani tega stola. Trip trap, obrišeš samo z vlažno krpo, zasede malo placa, otrok ga lahko rabi precej dolgo časa, tudi odrasli ga lahko uporabljajo, otrok ne zašvica not.

Tudi ikein antilope mi je zelo všeč, uporaben, praktičen in enostaven. Pa še poceni

Če pa imaš samo prima papa v uporabi, ti bo pa itak zakon, ker ne poznaš drugih prednosti. Lahko pa tudi imaš drugačne prioritete in ti bo prima papa boljši

zaspancek1 -> RE: Stol za hranjene Peg Perego Newborn (12.11.2010 9:29:39)

Tudi mi imamo oba - Prima Pappa Dinner in trip trap. Kateri je boljsi? Ob uvajanju GH, ko npr. otrok se ne sedi, je itak primeren samo Prima Pappa, ker se lahko poleze. Kasneje, ko ze sedi samostojno, pa pride v upostev tudi trip trap. Res je PP tezje ocistiti, je pa prednost, da ima pasove, s katerimi otroka lahko pripnes. Nas starejsi mulcek je namrec zelo zgodaj zacel lesti iz stola in v trip trapu ni bilo variante, da bi ga zadrzali (pa smo poskusali z vsemi mogocimi nastavitvami [sm=smiley13.gif]).
Skratka - trip trap je cisto ok in zelo uporaben za malo starejse otroke (in odrasle [sm=smiley1.gif]), PP pa lahko uporabljas zelo zgodaj, otroka lahko pripnes s pasovi, za vecje otroke pa ni vec tako zelo uporaben.
Za drugega mulcka bomo sedaj imeli PP, za starejsega pa poleg trip trapa tudi antilopa.

Stran: [1]