Kety -> avgustovke (4.8.2005 21:17:16)
|
No, jaz sem iz pregleda. Vse OK, na ctg-ju mi ni niti enkrat otrdel trebuscek,....pravzaprav tolk mehkega nisem imela ze 100 let!:hudicek: Mi je blo kr mal nerodno, ko sem ji prd ctg-jem razlagala, kako mi otrdeva in da ponoci ne spim,...itd. Ampak se mi je samo nasmejala in je rekla, da se tud to dogaja. Sem pa od prejsnjic zgubila 1 kg, tako, da je bila verjetno res voda tista, ki mi je zastajala v telesu. No, nasemu :duda: se obseg glavice vztrajno veca, in se vedno sedi na ritki. Je rekla G., da je se ful visoko, tako da mi ni naredila vaginalnega pregleda. Je rekla, da bo se malo uzival na toplem. Punce, a mogoce veste, ce v LJ tudi naredijo CR v spinalni anesteziji, tako kot so pri Jessy v PO?! Jaz bi se namrec odlocila za to obliko CR in da bi bil moj :love: zraven, ker me bo to ful pomirilo. Sem cist pozabila vprasat svojo G.,...sej imam cez en teden spet pregled, tko da se bom takrat pozanimala. Ce pa bom dobila od vas informacijo prej, bo pa tudi fino! No, lahko nocko punce,....kolk avgustovk je ze slo v Rim, ane??! Se malo pa bomo tudi me tam!!! LP Kety
|
|
|
|