avgustovke (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

CIPRESA -> avgustovke (4.8.2005 6:02:16)

Danes pa jaz odpiram vašo temo ker dvomim da je še katera tako zgodnja.
Še par stvari poštimam pa se odpravim v porodnišnico na amnioskopijo. Mogoče pa je danes ta veseli dan zame in bom spoznala svojega sončka. V vsakem primeru vas obvestim ali jaz če nebo nič ali moj mož če me pošljejo naprej.

Vam pa želim lep dan CIPRESA!!!!

DRŽITE PESTI da se končno uresniči in že enkrat rodim.

Anonimen -> avgustovke (4.8.2005 6:10:27)

Držim pesti, Cipresa.

venezia -> avgustovke (4.8.2005 7:06:10)

oi cipresa...kdo ti bo delala amnio? gregorac je za take stvari najboljsi,ce odmislis njegov sarkazem :)...drugac pa mocno stiskam pestke,da spoznas svojga soncka...

monči -> avgustovke (4.8.2005 7:58:05)

a da je gregorač najboljši? to je pa fajn slišat, res pa je da je včasih mal čuden, ja.
Jaz sem imela amnio pri njem v torek in sem tut mislila da me bo kr obdržal, tko da upam da se bomo crkljali v petek, ko mam spet.

Cipresa tudi jaz držim pesti, da bo danes tvoj dan!:pujs:

lp monči

Žani -> avgustovke (4.8.2005 8:16:25)

Jutro avgustovke!:zaspan:
Danes je pred nami spet en deževen dan(kar paše po tisti pasji vročini),prav lep za rodit. Cipresa, močno upam in držim pestke,da bo to tvoj dan in da boš končno spoznala svojega sončka.:miska::miska::miska:
Mene je včeraj cel dan bolel križ, pa trebuh sem imela trd kot kamen. Ko sem šla pa ponoči na wc, sem opazila, da se mi je začel luščiti čepek. Upam, da ne bo tole trajalo predolgo in da bomo šli kmalu rodit. Kako pa kaj ostale? Ste še vse v enem kosu?
Žani

Teya -> avgustovke (4.8.2005 8:25:03)

Jutro še od mene...
vreme je tok luštno:bravo:, prav narejeno za dobro spanje:bravo:, ma meni ne pomaga nič :(( naš mali je tako nestrpn, kot njegova mami in ne da in ne da miru...celo noč se je premetaval in še vedno mu ni dovolj :zmeden:.....a je to normalno????? more pa bit že cel dec, saj njegovi manevri že prav konkretno bolijo :ups:

cipresa, :pujs: za srečo zate! zdaj pa že mene zanima, kdo se tako vztrajno skriva v tvojem trebuščku....

žani, :sloncek::bravo::sloncek::bravo: the best! :bravo: prav zagotovi ni daleč dan D!

kje ste ostale?

tina104 -> avgustovke (4.8.2005 8:30:17)

Cipresa, tole čakanje je pa že res dolgo, tako da ti zares želim, da se ti končno izpolni želja in da čimprej pride na svet tvoj :duda: .

No, jaz sem še v enem kosu, Žani. Ravno včeraj sem gledala, da ni skoraj nobene avgustovke tu gor, sem tudi mislila, da si ti Žani, šla rodit. Pogrešam pa še violinski ključ.
Pri nas se še nič ne dogaja, no tu pa tam imam občutek, kot da bom dobila M, drugega pa nič. Mi je že pošteno dolgčas doma. Sploh ne vem, kaj naj počnem. Ima katera kako idejo?:)

Se tipkamo.

Anonimen -> avgustovke (4.8.2005 9:26:55)

Cipresa, a če danes že rodiš, greš v nedeljo domov? V nedeljo je napovedanih 11 stopinj na Gorenjskem. Raje še kakšen dan počakaj.:)

Talči -> avgustovke (4.8.2005 9:32:58)

Cipresa, amnioskopija je najbrž že za teboj, morda se zdaj dogaja kaj drugega?
Tudi od mene vse najlepše želje!!!
In upam, da bo kmalu kdo kaj novega sporočil.

Pri nas je vse po starem.
Vreme je super za te :hudicek: dni čakanja, če boš danes rodila, upam, da bom jaz kmalu za teboj.

LP
Talči

miševi -> avgustovke (4.8.2005 10:07:49)

Cipresa, želim ti, da bi že končno rodila - enega :pujs: za srečo.:rozica::rozica::rozica:

Jaz sem tudi s pregleda in ctg. Čeprav se rišejo drobceni popadki, spodaj ni nič novega. Pritisk je bil tudi boljši, tako da imam sedaj ctg v ponedeljek. Drugače pa tudi jaz pogrešam v. ključ, pa hugolino:zmeden2:.

Kety in hugolina - hvala za vajine želje za zadnjič. Smo se imeli super. V nedeljo pa še žlahto "popedenam" - v bistvu kosilo na žaru pa par solatk, da ne bo preveč dela. Hugolina, spraševala si, od kod imam toliko energije - pojma nimam:zmeden2:. Ponavadi sem bolj na krtka cepljena, sedaj pa kar nekaj še delam... Danes bom spet za ene 10 kozarcev kumaric vložila, potem pa z vlaganjem zaključim. Jutri bomo pa malo prah brisali, se tako hitro nabere:grrr:.

Lepo se imejte vse, pa še kaj napište:rozica::rozica::rozica:.

nanka -> avgustovke (4.8.2005 10:40:39)

Čao,
Cipresa in Talči vidim, da sta še vedno doma. To se pa že vleče.
Res se je zadnje dni javilo malo avgustovk.
No jaz sem še vedno tu, pregled imam jutri, pdp pa v soboto. Ker se nič ne dogaja se bojim, da se bom pridružila Cipresi in Talči.

Imejte se lepo in uživajte v tem vremenu. Končno se je ohladilo.
Lp

Meceno -> avgustovke (4.8.2005 11:03:38)

:rozica:Cipresa in Talči :rozica:

Ne bom več pisala kaj morata, pa da upam da bosta kmalu,... ker je za to že bil zdavnaj čas a ne :hudicek: ? Jaz se tukaj gor javljam na RR bolj zato da vidim kak sta ,... ampak potem pa nič oz še kar ringarajata,...

Cipresa ima ziher že :duda:,... Talči pa bo zdej šla ker sem ji jaz tako rekla !
Sem optimist a ne ? :)-

Ostale avgustovke, da vas ne pozabim ,... hitri porod,pa rodit pred PDP ne po !

Uživajte še preostanek :nosecka:

Lp Meceno

Talči -> avgustovke (4.8.2005 11:07:51)

:zmeden:Ja, Meceno, če si ti tako rekla, potem pa bi že moralo biti, ne?:)

Upam, da se ti besede URESNIČIJO!!!

Sploh pa si ne moreš predstavljat, kako bi rada, da bi se že zgodilo. Upam, da me res ne bodo pocali do naslednjega tedna do sobote, ko bom 14 dni čez rok.:ups:

LP
Talči

p.s. Tudi po moje je Cipresa noter ostala. Nič se še ni javila. Pa saj je dovolj dolgo čakala....

Anhelo2 -> avgustovke (4.8.2005 12:17:43)

jooooooj Talči in Cipresa jaz bi se kar :(( namesto vaju!!!
Meni se je trgalo pa sem čakala samo 4 dni čez PDP, kaj šele če bi več!!!

Upam, da vama je ta konec tedna usojen.

Saj vesta držim pestke na nogah in rokah pa še Liam drži pestke!!!

Meceno vse OK!!???

LP Buu

CIPRESA -> avgustovke (4.8.2005 13:35:13)

Pozdravljene dekleta!

Nisem Cipresa ampak njen:love:. Nismo še rodili ampak so jo pa zadržali v porodnišnici. Vse je že pripravljeno za rodit, samo kaj ko ni nič odprta niti nima popadkov. Sedaj se trudijo, da bi ji umetno sprožili porod, mene pa so dam poslal čakat. Upam, da vam bom lahko ponoči, ali pa proti jutru napisal še kaj bolj veselega.

Cipresin mož.

tina104 -> avgustovke (4.8.2005 13:42:19)

Držim pesti, da tokrat pa bo ;)
Pa upam, da nisi predaleč od porodnišnice, da ne boš zamudil ;) .

Talči -> avgustovke (4.8.2005 13:44:12)

Tudi jaz želim, da bi se kmalu zgodilo, da se bo rešila, vidva pa bosta dobila najlepše darilo, ki si ga lahko želita!!!

Lepo jo pozdravi in kar pogumno!

LP
Talči

Teya -> avgustovke (4.8.2005 14:03:21)

superca!!!! :bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek:

miševi -> avgustovke (4.8.2005 14:09:32)

Cipresa, srečno:rozica::rozica::rozica:!!! Pa da bo čimprej za tabo...

hugolina -> avgustovke (4.8.2005 14:14:33)

Pozdravljene!!!!!
Ja kje pa ste vse?????? Nekam čudno zatišje je zadnje dni. Sta samo Cipresa in Talči aktivni imam občutek :zmeden2:.

No Cipresa držimo :miska::miska::miska:, da se boš danes že cartala s svojim :duda: :bravo::bravo::bravo:

Miševi, mi smo še kar v enem kosu :)- Čeprav počutje te dva dni je OBUPNO!!! Najprej migrena, da tudi s postelje nisem mogla vstat, ker mi je šlo kar na bruhanje :(:( Pol pa še tiščanje na dol in to FUL!! Samo čakam, kdaj me bo prijel, če ni vse skupi le lažni alarm.
Še dobro da je :love: doma, sem mal bolj sproščena, ampak kaj ko je stalno na rač. pa nimam več toliko dostopa :(( Klinc, pa tak dopust, da mora še doma delat :hudicek:

Kje pa je Kety ??????, ja pa violinski ključ????

No, tolk zaenkrat iz moje strani, se še pofočkam - v vsakem primeru ;)

Kety -> avgustovke (4.8.2005 16:30:56)

Ojla, punce!

Sem vesela, da ste me pogresile. Jaz imam spet slab dan, trebuscek mi skoz otrdeva ze cel teden in komaj cakam na pregled ob 18ih. Ze cel dan se samo prekladam iz enega lezecega polozaja v drugega!

A ste vidle da je Jessy doma!!!!

Ko pridem domov s pregleda se javim!

Lp Kety

lan -> avgustovke (4.8.2005 16:51:55)

CIPRESKa,koncno!Mislim nate in da bo cimhitreje za tabo.

Anonimen -> avgustovke (4.8.2005 17:47:38)

Tudi jaz držim pesti!

Kety -> avgustovke (4.8.2005 21:17:16)

No, jaz sem iz pregleda. Vse OK, na ctg-ju mi ni niti enkrat otrdel trebuscek,....pravzaprav tolk mehkega nisem imela ze 100 let!:hudicek: Mi je blo kr mal nerodno, ko sem ji prd ctg-jem razlagala, kako mi otrdeva in da ponoci ne spim,...itd. Ampak se mi je samo nasmejala in je rekla, da se tud to dogaja. Sem pa od prejsnjic zgubila 1 kg, tako, da je bila verjetno res voda tista, ki mi je zastajala v telesu.

No, nasemu :duda: se obseg glavice vztrajno veca, in se vedno sedi na ritki. Je rekla G., da je se ful visoko, tako da mi ni naredila vaginalnega pregleda. Je rekla, da bo se malo uzival na toplem.

Punce, a mogoce veste, ce v LJ tudi naredijo CR v spinalni anesteziji, tako kot so pri Jessy v PO?! Jaz bi se namrec odlocila za to obliko CR in da bi bil moj :love: zraven, ker me bo to ful pomirilo. Sem cist pozabila vprasat svojo G.,...sej imam cez en teden spet pregled, tko da se bom takrat pozanimala. Ce pa bom dobila od vas informacijo prej, bo pa tudi fino!

No, lahko nocko punce,....kolk avgustovk je ze slo v Rim, ane??! Se malo pa bomo tudi me tam!!!

LP Kety

Stran: [1]