Anonimen -> RE: Težave s 6 let mlajšo punco (15.11.2010 22:35:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mxpokec Predlagal sem ji že da reče psihologinji, da bi jaz prišel zraven in jo je vprašala, ampak je psihologinja baje rekla, da fant ne rabi hodit zraven, ker ni potrebe. Ne rini več zraven, no... Prav težek si že. Če nočeš več biti z njo, se nehaj vmešavat. Podpis. Na vsak način bi rad ostal tisti ta fajn, ki je bil prisiljen v razhod. Ampak saj veš, da to ne gre. Nimaš jo rad. Ne moreš biti samo ti tisti fajn. Oba imata svoje napake, ona in ti, sta človeka, ki se učita na svojih izkušnjah, včasih so lepe in včasih slabe. Včasih se ne poide, ne moreš pa v slabem računat na to, da boš vso odgovornost prenesel na drugega. Stara je 16. let, v zelo težkem obdobju življenja, ko se išče, ko spoznava sebe, Jaz osebno ne bi hotela biti več najstnica za nobeno ceno. Njeno obnašanje je normalno tej starosti. Tebi pa veliko preveč pomeni tvoj dober glas. Tudi na račun tega, da bi skušal na diplomatski način očrniti njo. Zakaj preprosto ne prekineš vseh stikov in se še naprej štuliš zraven? Praviš, da bi rad končal odnos. Kako ga boš, če se se vedno vtikaš?
|
|
|
|