Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Težave s 6 let mlajšo punco 13.11.2010 12:41:57
|
|
|
|
liliana
|
Meni je pa bilo prav zanimivo to brati.......sem se kar spominla kaka sem bila pri 16 letih.....grozno ljubosumna.....tipa sem klicala vsake pol ure....težila 100 na uro.......normalno, da me je pustil...... ker ni bil star 16 let in je bil nekaj let starejši......in zame je pomenil tisti konec konec sveta....pisala sem žalostne ljubezenske pesmi (bila sem kot Prešeren, la da alkosa nisem v tako veliki veri konzumirala in ni nastal noben Sonetni venec), bila v krizi identitete.....z domačimi nisem govorila.....skratka, višek nesreče...... Dragi fante......punca je stara 16 let....je še v bistvu otrok......to si tudi ti še malo otroka, čeprav se imaš že za odraslega.... Grobo ji boš moral povedati, da gresta narazen.....pa to ne pomeni fizično grobo.....ampak boš moral biti do nje baraba v takem smislu, da jo boš totalno ignoriral......ker drugače pač punca pri 16 letih to ne razumeme....in sesul se ji bo svet, ja....za kake tri tedne.....potem bo srečala novega tipa......
|
|
|
|
RE: Težave s 6 let mlajšo punco 13.11.2010 13:01:46
|
|
|
|
ronja
|
Pa kaj ste bile vse take kot 16 letnice? Meni se je ravno obratno dogajalo... Jaz sem pa vedno neke resne fante trofila, ki bi non stop skup viseli .
|
|
RE: Težave s 6 let mlajšo punco 13.11.2010 15:11:00
|
|
|
|
mxpokec
|
Hvala, ronja! Zdaj sem pravzaprav začel dojemati celotno situacijo.. Predlagal sem ji že da reče psihologinji, da bi jaz prišel zraven in jo je vprašala, ampak je psihologinja baje rekla, da fant ne rabi hodit zraven, ker ni potrebe.
|
|
|
|
RE: Težave s 6 let mlajšo punco 13.11.2010 19:03:07
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Pa kaj ste bile vse take kot 16 letnice? Meni se je ravno obratno dogajalo... Jaz sem pa vedno neke resne fante trofila, ki bi non stop skup viseli . Si bila izgleda že takrat izvanserijska......
|
|
|
|
RE: Težave s 6 let mlajšo punco 13.11.2010 20:48:45
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tancy RUN, RUN, RUN!!! :) Ne resno, pri... Resno. Resno. RUN!!! Ampak tebi paše, a ne. ? Bogi revež si jo že nagnal pa je tako silila vate, da si jo spet . In najbolje da celo življenje preživiš s problematično osebo, da boste s starši lahko hodili na morje. Pa da si bodo ostali na vasi o tebi mislili dobro. En kup pametnih razlogov za beg "glavom bez obzira" in en kup neumnih razlogov za zafrkniti si življenje.
|
|
|
|
RE: Težave s 6 let mlajšo punco 14.11.2010 16:16:51
|
|
|
|
Tarči
|
Nobenega nebom obsojala. Ampak punca je stara 16 let, jaz jo dejansko razumem. Lahko rečem le to da punca še živeti ni začela. Ampak jasno da tebi je ok mlada, nasmejana, neobremenjena, .... Ampak vedi da tudi majhne punčke enkrat sreča pamet in tudi one odrastejo. Sedaj je samo vprašanje kdo bo manipuliral koga oz. kdo bo želel iz drugega narediti oz. vzgojiti sebi v prid človeka. Nevem sicer kakšne namene imaš z njo in verjamem da je nadležna s svojimi dejanji, ampak oprosti brez zamire pusti punci da zaživi življenje. Mislim da si moraš najti sebi primerno tvoje starosti.
|
|
|
|
RE: Težave s 6 let mlajšo punco 14.11.2010 19:48:13
|
|
|
|
Taddy78
|
Kaj pa pričakuješ od 16-letnice?
|
|
|
|
RE: Težave s 6 let mlajšo punco 15.11.2010 21:28:33
|
|
|
|
bugimajstr
|
iz lastnih iskušen ti rečem..pust prmer!!ignoriraj jo.edin to pomaga..vrjem mam iskušnje..sm ustrajal 3 leta....sm bil bedak..to šele zdej vidm..sam kukr pravim..ignoriraj pa zafrkaval u živec pa bo nehala silt vate...
|
|
|
|
RE: Težave s 6 let mlajšo punco 15.11.2010 21:45:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mxpokec Predlagal sem ji že da reče psihologinji, da bi jaz prišel zraven in jo je vprašala, ampak je psihologinja baje rekla, da fant ne rabi hodit zraven, ker ni potrebe. Ne rini več zraven, no... Prav težek si že. Če nočeš več biti z njo, se nehaj vmešavat.
|
|
|
|
RE: Težave s 6 let mlajšo punco 15.11.2010 22:35:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mxpokec Predlagal sem ji že da reče psihologinji, da bi jaz prišel zraven in jo je vprašala, ampak je psihologinja baje rekla, da fant ne rabi hodit zraven, ker ni potrebe. Ne rini več zraven, no... Prav težek si že. Če nočeš več biti z njo, se nehaj vmešavat. Podpis. Na vsak način bi rad ostal tisti ta fajn, ki je bil prisiljen v razhod. Ampak saj veš, da to ne gre. Nimaš jo rad. Ne moreš biti samo ti tisti fajn. Oba imata svoje napake, ona in ti, sta človeka, ki se učita na svojih izkušnjah, včasih so lepe in včasih slabe. Včasih se ne poide, ne moreš pa v slabem računat na to, da boš vso odgovornost prenesel na drugega. Stara je 16. let, v zelo težkem obdobju življenja, ko se išče, ko spoznava sebe, Jaz osebno ne bi hotela biti več najstnica za nobeno ceno. Njeno obnašanje je normalno tej starosti. Tebi pa veliko preveč pomeni tvoj dober glas. Tudi na račun tega, da bi skušal na diplomatski način očrniti njo. Zakaj preprosto ne prekineš vseh stikov in se še naprej štuliš zraven? Praviš, da bi rad končal odnos. Kako ga boš, če se se vedno vtikaš?
|
|
|
sindarinSe vam zdi, da igrača postaja neke vrste statusni simbol?da (
68%)
ne (
32%)
Število vseh glasov: 196Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!