Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vračilo preplačane elektrike 10.11.2010 17:11:28
|
|
|
|
MC09
|
Ja, mi mamo 2,5€ več (elektro Celje)
|
|
|
|
RE: vračilo preplačane elektrike 10.11.2010 19:05:16
|
|
|
|
Tejči
|
Ja, mi imamo tudi od takrat naprej za 3 € več.
|
|
|
|
RE: vračilo preplačane elektrike 10.11.2010 20:40:18
|
|
|
|
benika
|
Elektrika se je podražila s septembrom. Mi imamo račun višji za 8€.
|
|
|
|
RE: vračilo preplačane elektrike 10.11.2010 21:22:57
|
|
|
|
J.L.
|
to dobijo vsi ali kako? ker jaz sem prejela 2 položnici za plačat in to v dveh različnih zneskih, pa mi ni nič jasno.
|
|
|
|
RE: vračilo preplačane elektrike 10.11.2010 21:44:00
|
|
|
|
malecka_mateja
|
hvala za odgovore.madonca samo podražitev za 9 evrov. ja nekej morajo noter dobit to kar so morali vrnit banda
|
|
RE: vračilo preplačane elektrike 10.11.2010 21:44:36
|
|
|
|
benika
|
Kako dve položnici? A za isti mesec al kako?
|
|
|
|
RE: vračilo preplačane elektrike 10.11.2010 21:50:32
|
|
|
|
J.L.
|
ne, ena je za sedanji mesec, ena pa za januar, samo mi ni jasno kako za vraga za januar???
|
|
|
|
RE: vračilo preplačane elektrike 11.11.2010 6:30:44
|
|
|
|
Kerensa*
|
Vrnjene smo dobili dobre 3€, položnico za elektriko imamo pa non-stop okrog 30€ (kakšen € gor ali dol, pač odvisno od porabe), tako, da omembe vredne razlike ne opazim. Še.
|
|
|
|
RE: vračilo preplačane elektrike 11.11.2010 7:26:56
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: J.L. ne, ena je za sedanji mesec, ena pa za januar, samo mi ni jasno kako za vraga za januar??? Pokliči na elektro in plačaj. Za januar ti nimajo nobene pravice izdajat računa.
|
|
|
|
RE: vračilo preplačane elektrike 11.11.2010 8:40:49
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja hvala za odgovore.madonca samo podražitev za 9 evrov. ja nekej morajo noter dobit to kar so morali vrnit banda Tu ne bodo elektro firme nič zaslužle, ker se je če se prav spomnim, podražla taksa ki se plačuje državi, in bi se naj še enkrat podražlo potem pa ne vem kerega leta zdi se mi da 2012 nazaj znižala taksa tako kot je bilo letos do septembra. Tako da si sedaj Pahor polni žepe ne elektro firme.
|
|
|
|
RE: vračilo preplačane elektrike 11.11.2010 17:20:43
|
|
|
|
alda
|
Elektro Primorska ni nič vrnila, le od računa je sept. odštela cca 20€, nove položnice pa so isto kot prej: okoli 70€
|
|
RE: vračilo preplačane elektrike 11.11.2010 17:41:19
|
|
|
|
mamamajča
|
Kako in koliko ste pa dobili vrnjeno tisti, ki ste?
|
|
|
|
RE: vračilo preplačane elektrike 11.11.2010 18:56:55
|
|
|
|
benika
|
15€, odbito od računa za oktober.
|
|
|
|
RE: vračilo preplačane elektrike 11.11.2010 21:16:45
|
|
|
|
malecka_mateja
|
13 evrov odbitih od računa
|
|
RE: vračilo preplačane elektrike 12.11.2010 7:53:15
|
|
|
|
alda
|
saj to se je vedlo da zares vrnili ne bodo, ja pa jade denar je treba samo vzetim vračat pa tako, da dejansko ne gre nič od njih! Mafija
|
|
RE: vračilo preplačane elektrike 12.11.2010 7:54:52
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Kako in koliko ste pa dobili vrnjeno tisti, ki ste? Dobre 3€v obliki informativnega dobropisa, znesek pa je bil odštet od naslednje položnice (se ne spomnim več, al' od spetembrske al' od oktobrske).
|
|
|
|
RE: vračilo preplačane elektrike 12.11.2010 8:21:04
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
18 € smo dobili nazaj preplačane. poloznica ostaja ista. oziroma imamo 19 € dobropisa, ker je bil poracun.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?