|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Darilo občine ob rojstvu
9.11.2010 15:25:54   
Anonimen
Pozdravljene/i,
mi lahko kdo prosim napiše, kje se zaprosi za darilo občine ob rojstvu otroka. Zanima me za celjsko občino.

Hvala!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Darilo občine ob rojstvu
9.11.2010 15:43:18   
naja17
Kolkr sem jest zbrskala, se to ureja na CSD-ju občine. Imaš nek obrazec, pa to se ureja po rojstvu, je treba otroku odpret račun.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.11.2010 15:48:02   
katy83
Po rojstvu otroka greš na občino, zraven vzameš kopijo rojstnega lista, dobiš obrazec, ga izpolniš in denar bo nakazan v roku 2 mesecev. Ni potrebno, da ima otrok svoj račun.
Vsaj pri meni je bilo tako.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.11.2010 15:51:45   
simonmojca
Vse občine, ki dajejo pomoč imajo na internetni strani obrazec/e. Ko se rodi otrok, najlažje da to uredi partner, ko si v porodnišnici, on izpolni, vpišeta datum rojstva in odnese papirje/vlogo na občino.
Tako so meni na CSD-ju rekl, da je najbolje da se to ureja ko smo mamice v p..

http://moc.celje.si/vloge

http://moc.celje.si/uprava/documents/vloge/DD_2008_vloga_novorojenec.pdf

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 9.11.2010 15:55:01 >

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.11.2010 16:45:02   
zmajaz
Tako je - vloga se odda na občino po rojstvu otroka, ne na CSD (tja se da vloga za paket ali denar - to ni ista zadeva - pa ta se tudi ureja pred rojstvom otroka). Otrok nikakor ne rabi imeti svojega računa za to - je dovolj, če navedeš svojega. Mi smo si vlogo natisnili s spletne strani, jo izpolnili in skupaj s prilogami poslali na občino kar po pošti (za celjsko občino se pošlje na naslov: Oddelek za družbene dejavnosti, Mestna občina Celje, Trg celjskih knezov 9, 3000 Celje). Dokler je mamica še v porodnišnici pa itak ne moreš še nič urejati, ker moraš kar lepo počakati, da dobiš najprej izpisek iz rojstne matične knjige, na katerem je navedena otrokova matična številka.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 9.11.2010 16:46:08 >

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2010 15:47:36   
ANITA D.
Meni ga je prinesla patronažna sestra,kot pri ta prvi in kot pri ta drugi,zraven sem še dobila knjigico za otroka-kot darilo.

04.09.2006 ob 19.10 uri se je nama pridružila Ines,
10.05.2010 ob 13.42 uri pa še Maša , 21.04.2011 ob 22.06 pa še ta zadnji član Denis

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.11.2010 20:01:30   
Anonimen
Mogoce katera ve kako je v Skofji Loki?lp

(odgovor članu ANITA D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2010 20:24:56   
simonmojca
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mogoce katera ve kako je v Skofji Loki?lp

Vse je na internetu od občine

http://www.skofjaloka.si/default.aspx?Tip=1551651&KeyID=174&Naslov=Enkratnidenarniprisp.obrojstvuotroka

čisto na koncu te strani imaš vlogo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?