Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Termometer za merjenje bazalne temperature 9.11.2010 18:26:44
|
|
|
|
smeška83
|
Jaz elektronskega, a ne prav bazalnega, ker so mi ti predragi. Meri na 0.1 stopinje natančno, kupila sem ga v lekarni za cca 10 EUR
|
|
|
|
RE: Termometer za merjenje bazalne temperature 20.11.2010 22:07:16
|
|
|
|
anity_1
|
Jaz bom ta cikel začela meriti BT.. In to z navadnim termometrom.. Nisem pa vedela, da obstajajo prav bazalni termometri ?
|
|
|
|
RE: Termometer za merjenje bazalne temperature 21.11.2010 16:15:52
|
|
|
|
divans1
|
Sm že na drugem forumu napisala, tud sama sm si nekaj časa merla, pa mi ni blo nč jasno, nč seni videlo točno... ko sem vse odklopla, je pa ratalo, zato to "metodo" toplo priporočam hehe...
|
|
|
|
RE: Termometer za merjenje bazalne temperature 6.12.2010 21:54:22
|
|
|
|
barbara_s
|
Ja, načeloma obstajajo posebni elektronski termometri, namenjeni prav merjenju bazalne temperature. Njihovi dve glavni razliki od navadnih elektronskih termometrov sta ti, da merijo na 2 decimalki in da merijo daljši čas. Zapisujemo v preglednico pa na 0.05 stopinje natanćno, ne pa vsake 0.01 stopinje. Kar nekaj žensk opazi razliko med nižjim in višjim nivojem temperature tudi samo z navadnim digitalnim termometrom; ampak če bi rada večjo zanesljivost, je pa bazalni vsekakor boljši. (Nobeden pa ni dober, če si recimo meriš pod pazduho ali pa popoldne :) ). Prav tako dobro deluje navaden živosrebrni (OK, zdaj galijev...) termometer, kjer odčitaš na 0.05 stopinje natančno (torej, vidiš, ali se je ustavilo na črtici ali vmes med črticama).
|
|
|
|
RE: Termometer za merjenje bazalne temperature 7.12.2010 8:55:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali ima smisel meriti bazalno temp., če ponoči veliko vstajaš, ker se otrok zbuja? Skoraj vedno me on dvigne. Proti jutru je sploh aktiven. Se zbuja tudi večkrat v eni uri.
|
|
|
|
RE: Termometer za merjenje bazalne temperature 7.12.2010 10:42:02
|
|
|
|
smeška83
|
Moraš vsaj nekaj ur v kosu skupej spat, da je efekt... Tako, da bi blo pri tebi najbrž mal težje izvedjivo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?