[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.8.2005 23:09:43)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

mammika -> A se je svetu zmešalo? Več sto trupelc v vrečkah za smeti (3.8.2005 23:29:41)

Sej vem da je bed in ni prav da tako delajo Ampak kam pa misliš da dajo zarodke od žensk ki delajo splave????
V vrečko in v smeti

petra.horzi -> A se je svetu zmešalo? Več sto trupelc v vrečkah za smeti (3.8.2005 23:30:29)

to ne moreš verjet-res kakšne stvari se dogajajo
men kr slabo ratuje...
morm nehat o tem razmišlat k bom bruhala

Annny -> A se je svetu zmešalo? Več sto trupelc v vrečkah za smeti (3.8.2005 23:36:02)

BA, danes bom pa morala tebe kregat, ker odpiraš take teme..veš, nekatere pridemo na RR zato, da malo lahkotno poklepetamo in kaj na easy preberemo..take strahote pa človeka zamorijo, zato bi res prosila, da se izogibate odpiranju tem z raznimi trupli, zločini, nesrečami...sploh, če so udeleženi otroci:((:((:(( Danes me bo mora tlačila, že vem;)

mammika -> A se je svetu zmešalo? Več sto trupelc v vrečkah za smeti (3.8.2005 23:37:55)

Draga Anny je res pa tud če je hotla to napisat OK ane...Ti pa rajš ne ber takih postov da te nau mora tlačila
pa brez zamere

LP

nikitta -> A se je svetu zmešalo? Več sto trupelc v vrečkah za smeti (3.8.2005 23:40:56)

Verjetno ne bi prenesla, če bi se vse resnice povedale in vsa grozodejstva odkrila! IN TO SO DEJSTVA!

Sicer, pa preiskave in zaključki nikoli niso za moje pojme sprali krivico, poravnali in odehtali škodo...in ni mi znan primer, da bi se tako bolni umi pozdravili!

Na dan umre tisoče in tisoče otrok...ZAKAJ smo znova in znova presenečeni, kaj človek lahko naredi!?

Na bruhanje mi gre, ko gledam tiste "pametne" glave na TV-ju in ko govorijo nekaj o neki prihodnosti in serjejo, serjejo...

Včasih se "izkašljam" ob določeni temi in izkoristim priliko, da povem vsem tistim, ki so kakorkoli podpirali izživljnje nad živimi bitji, ZA NJIH UPAM, DA OBSTAJA KRAJ, HUJŠI OD PEKLA, KJER LAHKO VEČNO TRPIJO IN SE TAM ZNOVA IN ZNOVA RODIJO!!!

mammika -> A se je svetu zmešalo? Več sto trupelc v vrečkah za smeti (3.8.2005 23:46:13)

nikitta ti se kr olajšaj

Micy -> A se je svetu zmešalo? Več sto trupelc v vrečkah za smeti (4.8.2005 11:01:30)

Res je grozno, mene kr srce boli k se spomnim koliko je žensk ki si noro želijo otroka, nekateri pa jih pobijajao in ne vem kaj vse počnejo z njimi. Groza res.:((:((:((
Anny naslov je bil jasn tako da ti nebi rabila tega brat niti odgovarjat.

Če sem jaz zadnjič prav razumela naj bi bili naslovi jasni da že v naprej vemo kaj notri v postu piše.

Hvala pa brez zamere.

Stran: [1]