Vrtec Ledina (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

lenca1 -> Vrtec Ledina (9.11.2010 10:47:01)

Ali ima katera izkušnje s tem vrtcem, kako ste zadovoljni? Skupina, v katero smo sprejeti (jasli) ima sobo v 2. nadstropju, zato predvidevam, da vzgojiteljice otrok ne peljejo nič ven (14 otrok peljati po stopnicah iz 2.nad. sigurno ni lahko). Verjetno se poslužujejo samo terase, vendar me vseeno zanima, kako je pa potem, ko so otroci malo večji? Tudi navajanje na sprehod z vrvico (bibo) je potem težje (vrtec je v centru Lj.-kam hodijo na sprehode, ko so že malo večji)?

Prvi vtis, ki sem ga dobila v vrtcu je bil dober, zato resno razmišljam, da bi v ta vrtec vključila še starejšo hčerko (3 leta), ki sedaj obiskuje drug vrtec (želja je, da bi obe obiskovali isti vrtec, prostor za starejšo v tem vrtcu imajo). Vsakršna informacija je dobrodošla, hvala.

mini86 -> RE: Vrtec Ledina (9.11.2010 12:44:28)

sicer nimam izkušenj iz tem vrtcem..

mi smo dobili mesto v vrtcu vodmat in tm so tudi stopnice in tudi zelo strme-pa ti povem da gredo prav vsak dan vn na sprehod al pa kamorkol..to ni ovira..če so manjši jih nesejo če so večji pa gredo sami..

to naj ti ne bo ovira

viledka -> RE: Vrtec Ledina (10.11.2010 11:41:46)

oba otroka imam v tem vrtcu in sem zelo zadovoljna.
Na sprehode hodijo - sicer je odvisno od vzgojiteljice - v vsakem lepem vremenu. Iz jaslicnih skupin jih po 2 s pomočjo študentk spravljajo po stopnicah - ko so malo vecji gredo ze sami. Na sprehode hodijo po centru - ki je itak zaprt za promet, gredo v tivoli, na grad, do trnovega....

Stran: [1]