Občina- znižano plačilo vrtca (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

*maja -> Občina- znižano plačilo vrtca (3.8.2005 22:45:57)

Glede na to da ne živimo v isti občini kot je vrtec me zanima, če katera ve kje točno na svoji občini se oddaja vloga (kateri oddelek, sektor,...) in pa če je možno da vlogo pošlješ kar po pošti, seveda priporočeno.

romy23 -> Občina- znižano plačilo vrtca (3.8.2005 22:53:27)

Maja, a ne oddaš te vloge v vrtcu???
Mi smo jo oddal v vrtcu.
Poklič pa vpraši kako majo urejen te zadeve.

kofetek2010 -> Občina- znižano plačilo vrtca (3.8.2005 23:00:52)

vlogo oddaš tja kamor vpisuješ v vrtec in nima nobene veze s tvojo občino :) no, malo ima, saj ti občina ne sofinancira in plačuješ več, žal :(

Marijana P. -> Občina- znižano plačilo vrtca (3.8.2005 23:25:05)

Vlogo oddaš na oddelek za družbene zadeve (občina stalega prebivališča), najbojše osebno, da lahko še kaj vprašaš, občina potem sklep o tem, v kateri razred spadaš, pošlje v izbrani vrtec in seveda tebi.

Gordana-3 -> Občina- znižano plačilo vrtca (4.8.2005 7:11:52)

na občino tvojega oz. otrokovega prebivališča oddaš le vlogo za znižano plačilo vrtca

elizabeta p -> Občina- znižano plačilo vrtca (4.8.2005 8:48:36)

Če je sedež vrtca v isti občini kakor živiš, potem oddaš na sedež vrtca. Če pa živiš v drugi občini pa na sedež občine.

*maja -> Občina- znižano plačilo vrtca (4.8.2005 9:07:08)

No mi smo prijavljeni v drugi občini (konkretno šiša, živimo pa v občini Vrhnika) kot imamo vrtec, tako da moramo oddati vlogo na občini Šiška in ne na vrtcu :zmeden:.

SaaS -> Občina- znižano plačilo vrtca (4.8.2005 9:40:54)

Če vrtec ni v občini, kjer živiš, potem oni ne urejajo zate in moraš sama. Kje na občini to urediš, skozi katera vrata v katerem nadstropju pri kateri osebi, ti bo pa že vratar povedal. Vsaj meni je. Lahko pa najprej pokličeš in vprašaš.

Stran: [1]