Pikapolonica -> Izpahnjen komolček (3.8.2005 22:17:54)
|
Ja, si nisem mislila, da nas bo tako hitro doletelo... Urgenca namreč. Pa nas je. Popoldne se je Tia med igro nenadoma nagnila proti meni, ki sem sedela 2 cm stran od nje in nenadoma začela grozljivo jokati. Seveda mi najprej sploh nič ni bio jasno, potem sem pa hitro videla, da mora biti nekaj hudo narobe z njeno rokico, saj je bila čisto negibna. Kar visela ji je tam, ob njenem majhnem teleščku...:( Pa smo jo "popokali" in v bolnico. Ker sem zaposlena v zdravstvu, sem si seveda predstavljala najbolj črne scenarije in jokala in jokala :((:((:((, da me je že moj :love: mel dost. No, pa se je k sreči dobro izšlo. Zdravnik jo je pregledal, takoj posumil na izpahnjen komolček, naredil nek poseben gib in ji kostke naštimal nazaj v sklep. Za vsak slučaj smo sicer šli tudi na RTG, pa je bilo k sreči vse OK. No, Tia je potem še kar nekaj nekaj časa rokico ignorirala, zvečer pa se je že stisnila k meni in jo položila na mojo ramo. No, zdaj moje malo ljubo dete :love: že spančka. Sem pa spoznala, da nesreča res nikoli ne počiva. In sem hvaležna :angel: da so nas čuvali in da ni bila nesreča še hujša. Čuvajte svoje male lubice in lubeke! Lahko nočko, :pika:
|
|
|
|